Ionut Popa: "S-a simtit comanda de pe margine a echipei gazda". Tehnicianul a povestit cum a batut doi jucatori!
SPORT

FC Botosani a pierdut cu scorul cu scorul de 2-1 meciul cu ACS Poli Timisoara, iar antrenorul oaspetilor crede ca principala cauza a acestei infrangeri este faptul ca Leo Grozavu a lipsit de la acest meci.

Ionut Popa: "S-a simtit comanda de pe margine a echipei gazda". Tehnicianul a povestit cum a batut doi jucatori!

"Stiam ca ne-au batut de ne-au rupt, mai ales la Timisoara, dar am pierdut si la Botosani cu 2-0. Voiam intr-un fel sa obtinem o revansa. Am avut si noroc in prima repriza, dar in repriza a doua am avut cel putin doua ocazii rarisime, cand au scapat singuri spre poarta. S-a simtit comanda de pe margine a echipei gazda. Le-am si spus baietilor in vestiar ca atunci cand un antrenor principal sta acolo la mijlocul terenului si da indicatii, jucatorii sunt mai conectati si m-am gandit ca acum vor fi mai deconectati, chiar daca au inceput bine prima repriza. Lucrurile au decurs dupa aia asa cum mi-am dorit.", a declarat Ionuț Popa.

Tehnicianul timisorenilor i-a luat apararea din nou lui Leo Grozavu si a precizat ca in trecut a batut doi jucatori la un meci, iar dupa ce echipa a castigat, cei doi fotbalisti au venit si l-au pupat.

"Il apar pentru ca desi am fost amandoi la Iasi si am avut pareri diferite, uneori eu tin la colegii mei de breasla, pentru ca daca noi nu tinem, nu tine nimeni cu noi. Ati vazut ca arbitrii sunt atat de grupati, de buni prieteni si cred ca si antrenorii trebuie sa fie la fel. El ce a facut e nimic pe langa ce am facut eu. Eu am batut doi jucatori de i-am omorat si am castigat cu 2-0. Nu e pedagogic, dar eu sunt sincer. Dupa meci au venit jucatorii aia si m-au pupat ca am castigat meciul. Bataia e rupata din rai. Pedagogic vorbind nu e normal. Parinte fiind, daca vine copilul meu batut de antrenor as face scandal, dar se mai intampla, pentru ca e cea mai grea meserie.", a mai spus Popa.

 

Spune-ne opinia ta