Ionut Lupescu, tradat de Dinamo! Cum au votat cluburile din Liga 1 la alegerile FRF

Ionut Lupescu, tradat de Dinamo! Cum au votat cluburile din Liga 1 la alegerile FRF

Ionut Lupescu a pierdut categoric alegerile pentru presedintia Federatiei Romane de Fotbal in fata lui Razvan Burleanu si incep sa iasa la lumina amanunte uimitoare.

Astfel, potrivit informatiilor detinute de cotidianul Gazeta Sporturilor, Ionut Lupescu ar fi fost tradat de clubul pentru care a evoluat 7 ani si care a anuntat ca-l va sustine la alegerile ce au avut loc miercuri.

"Cainii" i-au semnat o adeziune lui Burleanu, apoi l-au sustinut in public pe Lupescu, presati de suporteri sa se pronunte clar in favoarea unei glorii a clubului, noteaza sursa citata.

"Dinamo a votat cu Burleanu, ca si Craiova. Toate informatiile mele s-au confirmat. Au zis asa de frica suporterilor, ca-l sustin pe Lupescu", a declarat si jurnalistul Decebal Radulescu, la Digi Sport.

Pe langa Dinamo si CSU Craiova, pe lista echipelor din Liga 1 care au votat cu Razvan Burleanu s-ar mai afla FC Botosani (detalii aici), CFR Cluj, CSM Poli Iasi, Sepsi OSK si Gaz Metan Medias.

Un total astfel de 7 echipe care l-au sustinut pe Razvan Burleanu, in timp ce FCSB, Viitorul, Astra Giurgiu, Concordia Chiajna, FC Voluntari, ACS Poli Timisoara si Juventus Bucuresti au mers pe mana lui Ionut Lupescu.

Razvan Burleanu a castigat, miercuri dupa-amiaza, alegerile pentru presedintia Federatiei Romane de Fotbal. Cu 168 de voturi din 254 exprimate, seful FRF si-a asigurat astfel inca 4 ani in fruntea fotbalului romanesc.

Marele favorit Ionut Lupescu a strans doar 78 de voturi. Ceilalti doi candidati, Marcel Puscas si Ilie Dragan, au primit 8, respectiv 0 voturi. sursa

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
615

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
463

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
3003

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...