Ionut Chirila: "Am jucat impotriva unei echipe care ar fi meritat sa fie in Play-off"
SPORT

FC Botosani a invins cu scorul de 2-o pe cei de la ASA Targu Mures, in ziua in care Chiajna a fost invinsa pe teren propriu de Pandurii Targu Jiu.

Ionut Chirila: "Am jucat impotriva unei echipe care ar fi meritat sa fie in Play-off"

Antrenorul oaspetilor, Ionut Chirila, a spus la finalul meciului ca echipa sa a jucat bine doar in primele 25 de minute.

"A fost o partida pe care a inceput frumos pentru noi, am desenat frumos in primele 25 de minute, chiar am condus jocul si am incercat sa creez superioritate numerica pe toate zonele de teren. Am avut o ratare monumentala la o faza lucrata la antrenament. Daca Emil Dica ar fi marcat, nu stiu daca am fost castigat, dar eram mult mai interesanti. Am fost fortati de imprejurari sa facem schimbari in ceea ce voiam sa jucam. Stiam ca Roman avea nevoie de un jucator cu experienta care sa-l contracareze si l-am sacrificat pe Banel Nicolita, dar prin asta am lipsit mijlocul terenului. Sper ca in urmatoarele jocuri cele 25 de minute sa le tranformam in 45 de minute, apoi in 90 de minute.", a declarat Ionut Chirila.

Tehnicianul targ-muresenilor a laudat echipa FC Botosani, precizand ca merita sa fie in Play-Off.

"Am intalnit astazi o echipa care daca schimba liniile ca la hochei putea sa scoata 4 jucatori si sa bage 4 la fel de buni. E diferenta. Este un club structurat bine, un lot care are 3 ani de continuitate, un antrenor cu continuitate. Noi am jucat asta impotriva unei echipe care a fost la un pas de Play-Off si chiar ar fi meritat sa fie acolo.", a mai spus Chirila.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Spune Aaaaa! gândește-te la gura ta, gândește-te la sănătatea ta!

Marţi, 20 Martie 2018
76

Greu de crezut, dar în România există un capitol al sistemului sanitar care nu a beneficiat niciodată de fonduri guvernamentale, asta deși există state europene pentru care acest secto...

Chinul lui Andrei, băiatul cu sindrom Down care a înotat la Paris. "Pentru antrenamente mergem la Suceava, la bazin", spune tatăl copilului!

Marţi, 20 Martie 2018
543

Cazul lui Andrei, copilul cu sindrom Down, a ajuns în atenția țării întregi, atunci când părinții săi au reclamat că fiul lor este discriminat într-o unitate școla...

Vremea rece menține numărul mare de infecții respiratorii: Peste 2300 de cazuri înregistrate la Botoșani în ultima săptămână!

Marţi, 20 Martie 2018
107

În continuare, la Botoșani numărul cazurilor de afecțiuni respiratorii este în creștere, numai în ultima săptămână Direcția de Sănătate Publică monitorizând pe...