Invitaţii gratuite pentru fani la cântarul oficial pentru Superkombat World Grand Prix Botoşani de vineri

Invitaţii gratuite pentru fani la cântarul oficial pentru Superkombat World Grand Prix Botoşani de vineri
Luptătorii care vor urca în ring sâmbătă seară la Sala Polivalentă Elisabeta Lipă din Botoşani la Superkombat World Grand Prix Botoşani se vor confrunta pentru prima oară vineri, de la ora 15:00, la Hotel Maria, atunci când este programat şi cântarul oficial, urmând ca evenimentul să fie deschis publicului.

Cei 14 sportivi anunţaţi pentru mega-evenimentul de sâmbătă vor ajunge încă de joi noapte la Botoşani, iar până la meciurile din ring, aceştia vor mai trebui să treacă şi proba cântarului.

“Este cel mai important moment dinaintea meciurilor. Va fi o dublă luptă pentru sportivi. Mai întâi trebuie să se încadreze în categorie, iar apoi să câştige duelul psihologic cu adversarul pe care îl vor vedea pentru prima oară faţă în faţă înaintea meciurilor de sâmbătă", a declarat preşedintele Superkombat, Eduard Irimia.

Fanii prezenţi vineri la cântarul oficial vor avea ocazia să facă poze cu Ionuţ Atodiresei, Andrei Stoica, Benjamin Adegbuyi sau Dzenan Poturak, iar 20 dintre aceştia vor primi şi invitaţie gratuită la gala transmisă în direct în 80 de ţări de pe 5 continente.

După cântarul oficial, luptătorii vor avea trei ore de pauză, timp în care se vor odihni şi vor vizita oraşul, pentru ca de la ora 20:00 să fie invitaţi speciali la Casa Boema, acolo unde vor gusta din preparate româneşti, inclusiv deja celebra carne de vită Carpathian Beef, un brand botoşănean.

“Am rămas plăcut impresionat de ospitalitatea oamenilor de aici, dar şi de deschiderea companiilor pentru promovare internaţională. Aşa cum ştiţi, Superkombat este un brand românesc, dar cu deschidere internaţională, şi ne bucurăm atunci când ne asociem cu branduri autohtone", a mai declarat Irimia.

Gala Superkombat World Grand Prix III va avea loc sâmbătă seară, de la ora 22:00, în Sala Polivalentă Elisabeta Lipă din Botoşani, şi va fi transmisă în direct, în România de Sport.ro, iar la nivel internaţional de Eurosport International şi Asia-Pacific în 75 de ţări.

De asemenea, în premieră, un eveniment Superkombat va putea fi urmărit în direct şi în Statele Unite ale Americii, pe Fight Now TV.

Biletele, care costă 30 de lei, s-au pus deja în vânzare în sistem electronic şi pot fi achiziţionate de la magazinele Germanos, Vodafone şi Orange, iar de joi se găsesc la casele Sălii Polivalente.

Comunicat de presă

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Statul va putea să oblige unele companii să lucreze pentru Armată, să rechiziționeze bunuri și să scoată persoane la muncă!

astăzi, 20:39
139

"În urma testării mecanismelor de punere în aplicare a măsurilor excepționale corespunzătoare stărilor de urgență și de asediu, în cadrul exercițiilor NATO de managemen...

Cele mai nocive cosmetice. Află ce boli grave poți face din cauza lor

astăzi, 18:48
863

Un pericol subtil înfrumusețează chipul femeilor zilnic. Cel puțin 185 de produse cosmetice conțin ingrediente chimice periculoase. Particule cu care ne decorăm trupurile și care răm&acir...

Bac 2018: Încep emoțiile pentru absolvenții de liceu!

astăzi, 17:06
211

La nivelul județul Botoșani, peste 2900 de absolvenți de liceu vor susține, luni, proba scrisă la Limba și literatura română, în cele nouă centre de examen. Marti este...