INTERZIS CARDIACILOR! Vezi meciul FCM Dorohoi si Stiinta Miroslava (3-2) in imagini - GALERIE FOTO, VIDEO

INTERZIS CARDIACILOR! Vezi meciul FCM Dorohoi si Stiinta Miroslava (3-2) in imagini - GALERIE FOTO, VIDEO

 Sandu a adus victoria  Ionut Tabultoc

Suporterii echipei FCM Dorohoi, care vor sa-si incurajeze echipa de pe stadion, trebuie sa nu sufere cu inima, pentru ca partidele formatiei pregatite de Vespazian Colban nu sunt pentru cei slabi de inima.

Dupa un meci nebun cu Petrotub Roman, in care au condus cu 1-0, dupa care au fost condusi cu 1-2 si au revenit pe final, castigand cu 3-2, dorohoienii au oferit si marti dupa-amiaza un alt meci nebun de tot. FCM Dorohoi a intalnit pe Stiinta Miroslava, formatie pe care a invins-o in campionat, dar o formatie buna care a invins pe FC Botosani, intr-un amical la Roma.

Prima repriza de cosmar

Oaspetii au inceput jocul mai bine si la prima ocazie de gol au si marcat prin Gabriel Petrea, care a trecut usor de Atanasoaie, la intors si pe Cososchi si a sutat puternic la poarta, invingandu-l pe Rohetki.



Ajunsi in minutul 40 fara sa trimita un sut pe spatiul portii, dorohoienii au mai primit un gol pe un contraatac. Iesenii au trimis balonul in fata, Rohetki a iesit tarziu si a degajat puternic, insa in loc sa trimita balonul in lateral, a sutat in fata. Mingea l-a lovit pe Atudorei, dupa care a intrat in poarta.

A doua repriza de vis

Inca din startul mitanului secund, gazdele au aratat ca-si doresc cu orice pret victoria, care era una extrem de importanta. Colban l-a scos pe Halip si l-a introdus pe Alexandru Marin, care in minutul 47 a redus din diferenta cu un sut din interiorul careului mic.



Peste numai 3 minute, Alexandru Vrabie a reusit egalarea cu o lovitura de cap bine plasata. Incurajati de la spate de cei aproximativ 800 de spectatori prezenti la meci, dorohoienii au preluat conducerea in minutul 70, atunci cand Eduard Sandu a intrat in careu, a trimis balonul pe sub portar si a marcat pentru 3-2.

In minutul 80, pentru a rezista asaltului iesenilor, "Colby" l-a scos de pe teren pe Sandu si l-a introdus pe fundasul Gabriel Luca. FCM Dorohoi a reusit sa mentina rezultatul si a obtinut o victorie extrem de importanta in fata propriilor suporteri.

Pentru dorohoieni urmeaza doua deplasare dificile, la Pascani si la Targu Neamt.

GALERIE FOTO:























































































 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cum să evităm pericolele internetului, sfaturi pentru părinți!

astăzi, 14:35
5

Într-un document redactat la începutul anilor 2000 în Statele Unite ale Americii, intitulat „Familia ta și ciberspațiul”, se vorbeşte despre lucrurile pe care părinț...

Toți profesorii corectori de la Evaluarea Națională și BAC 2024 vor fi în centre de evaluare, nu vor mai evalua de acasă, anunță Ligia Deca

astăzi, 13:36
57

Profesorii corectori de la Evaluarea Națională și examenul național de Bacalaureat 2024 vor fi în centre de examen, nu vor mai putea evalua lucrările elevilor de acasă, așa cum s-a î...

Parlamentul a votat proiectul de lege USR: câinii-ghizi își pot însoți stăpânii nevăzători oriunde!

astăzi, 12:46
26

 Proiectul a fost adoptat marți de Parlament și mai este nevoie doar de promulgare de către președintele Klaus Iohannis pentru ca măsurile să se aplice, potrivit g4media.ro„Filoso...