INTERVIU! Valeriu Iftime ii atentioneaza pe jucatori: "Dacă nu ne calificăm, nu trimit nici caii după ei"! Tskhinvali - Botosani se joaca ASTAZI!
NEWS ALERT

INTERVIU! Valeriu Iftime ii atentioneaza pe jucatori: "Dacă nu ne calificăm, nu trimit nici caii după ei"! Tskhinvali - Botosani se joaca ASTAZI!

   Ionut Tabultoc

Principalul finantator al echipei FC Botosani, Valeriu Iftime, este 90% sigur că Botoșaniul se va califica, însă, în cazul în care vor părăsi Europa, fiecare jucător se va descurca cum poate privind drumul de întoarcere.

FC Botosani va juca astazi, incepand cu ora 19:00, meciul fiind transmis in direct pe Digisport 1 si LIVE-TEXT pe Stiri.Botosani.ro.

- Domnule Iftime, aveti emotii pentru meciul din aceasta seara?
-Nu am emotii. De ce ar trebui sa am?

-Pentru ca nici in partida tur nu ati avut emotii si echipa a facut doar 1-1.
- Dar, dar stiu ca avem o echipa mult mai buna decat a lor si nu ar trebui sa am emotii. Eu sunt ferm convins ca avem o echipa buna si in conditii normale de joc, si fara niste cataclisme norocoase, nu putem sa ne incurcam acolo.

-Cat de sigur sunteti de calificare?
- 90 % sunt convins ca vom trece in turul doi. Avem incredere ca FC Botosani trateaza cu mare, mare atentie acest meci foarte important si cred ne vom califica si doar 10 % ar fi norocul adversarilor.

-Cine ar putea face diferenta in acest meci si cum veti reusi sa spargeti autobaza georgienilor?
-Diferenta poate fi facuta de o forma mai buna a celor care lovesc bine mingea cu capul, pentru ca in tur au fost foarte multe centrari, si au ratat lovitura cu capul, poate de data asta Roman, Cordos sau Plamada vor avea mai multa precizie. Ar trebui sa fie mai multe suturi de la distanta si ma refer aici la Raul Costin si Vasvari care are trebui sa incerce mai mult poata. Daca nu reusim sa-i desfacem, atunci vom veni cu centrari. Am ratat prea mult in tur, am avut ghinion si de data asta cu mai multa atentie sper sa nu fie acelasi rezultat.

-Portarul georgienilor a facut minuni in partida tur...
-Da, dar o minune nu tine mai mult de 3 zile si au trecut deja.

-Au jucatorii o prima speciala pentru acest meci?
-Pentru meci nu au, dar au pentru calificare. Nu conteaza rezultatul, ci calificarea. Si daca vom face 2-2, tot ne calificam, dar sper sa invingem.

-Spuneati ca daca va calificati in turul urmator veti merge in Varsovia cu o cursa charter. In cazul in care ratati calificarea, trimiteti caii dumneavoastra dupa jucatori pentru a veni calare?
-Va tineti de glume (rade). Avem in vedere daca mergem mai departe sa apelam la un charter spre Varsovia, dar daca nu ne calificam, nici macar cu caii nu ii aduc inapoi. Nu mai fac efortul asta si se descurca fiecare cum poate, pe cont propriu.

 

Spune-ne opinia ta