Interviu cu Tieger (Super_Stars) - castigatorul CR la hattrick

Interviu cu Tieger (Super_Stars) - castigatorul CR la hattrick
Tieger, managerul trupei Super_Stars a avut amabilitatea sa ne acorde un interviu din pozitia de castigator al Cupei Romaniei la Hattrick.

Tieger. Douazeci de sezoane de hattrick de continue emotii si bucurii. Tieger, asa cum il cunosc eu e la fel de entuziasmat de joc cum era atunci cand l-a inceput. Dar are motive sa fie asa. Doua cupe ale Romaniei si din acest sezon in prima divizie a tarii plus dreptul de a participa la visul divin al fiecaruia dintre noi, cei care suferim pentru jocul asta, Hattrick Masters.

Citeste interviul sa afli ce si-a propus Tieger pentru sezonul acesta, sa vezi cui aduce recunostinta si cine l-a chinuit cel mai mult in "cariera" sa. Deocamdata jumatate de interviu pentru ca Tieger are deja stofa de vedeta, nu ofera toata informatia pe tava ci lasa multimea sa freamate, sa astepte cu infrigurare editia urmatoare a publicatiei norocoase, pentru ca stie ca asa va stapani mai usor mintile fanilor sai.

 

1. Cum ai aflat despre Hattrick?
Am aflat de la un prieten care avea si el echipa. Mi-a povestit despre meciurile lui din campionat, cum l-a batut pe cel de pe locul 1 si cum a gandit el meciul, cum antreneaza el … si m-a provocat si pe mine.

2. De ce Tieger ? Cate ceva despre tine !
Tieger vine de la Tiger (care cred ca era deja luat). In limba germana grupul de litere ie se citeste ca I lung iar tiger pe germana se pronunta cu un I lung desi se scrie la fel ca si in limba engleza cu I simplu. Tigrii sunt animalele mele preferate (in special tigrii albi) iar in zodiacul chinezesc sunt tigru.

3. Care e userul care te-a influentat cel mai mult de-a lungul istoriei tale in Hattrick?
Au fost mai multi useri care m-au influentat si nu as putea spune care dintre ei m-a influentat cel mai mult Ii voi mentiona in urmatoarele randuri pe cativa dintre ei. Emerik mi-a mai dat cate un sfat din cand in cand, am mai povestit cu el despre joc, cu Albatros am gandit meciurile si am pregatit tactica in sezonul in care am castigat pentru prima data cupa iar cu Opripom am vorbit despre adversari, tactici si impreuna cu el am castigat pentru a doua oara cupa.

4. Care e managerul care ti se pare cel mai bun la ora actuala in Hattrick? De ce?

1. Mastercyb pentru ca reuseste sa obtina rezultate foarte bune cu o echipa cu salarii nu foarte mari, contra unor adversari mai puternici pur si simplu prin felul in care gandeste meciurile, prin tactica (ex. Meciurile echipei de club si meciurile echipei nationale U20 Romania).

2. Zatopek pentru felul in care a gandit totul de dinainte, ce sa antreneze pt ca sa faca bani, cat sa antreneze, de cati bani va avea nevoie, de pe ce loc ar trebui sa inceapa campionatul pt ca sa aiba cel mai convenabil program de meciuri in sezonul care urmeaza, ce jucatori sa-si cumpere pt ca sa construiasca echipa de care are el nevoie si bineinteles pt toate rezultatele, victoriile, promovarile obtinute de pana acuma si pt titlul de campion al Romaniei pe care-l va obtine.

5. Care adversar ti-a dat cele mai multe emotii?
Safety, in semifinalele cupei acum 2-3 sezoane, la cum arata pe atunci echipa lui, parea de neinvins.

6. Esti la a doua cupa, care ai obtinut-o mai greu? Care e mai aproape de inima ta? Povesteste putin cupa din aceasta editie.

Amandoua au fost obtinute la fel de greu desi tind sa cred ca sezonul asta am avut adversari putin mai puternici decat acum 2 sezoane (exceptie facand meciul din semifinala cand acum 2 sezoane am jucat contra echipei Safety), adversary cum ar fi popica, yndy_ si bineinteles edycool. Prima cupa este mai aproape de inima mea pt ca a fost prima experienta de acest gen si cea mai mare realizare pe care am avut-o de cand joc hattrick. Primele 10 meciuri nu au fost foarte dificile, uneori adversarii au bagat rezervele si prin asta au renuntat de tot la lupta. Am inceput sa am emotii din turul 11 de cand trebuia sa joc cu aaalin_the_best_reloaded pentru ca a scotea un rating monstruos la mijloc. Greseala lui a fost ca a jucat 0-8-2 in meciul cu mine. Iar dupa acel tur, eu cred ca toate meciurile s-au jucat aproape de la egal la egal. Au fost destul de dificile si as fi putut sa pierd in oricare tur. Tactica a facut oarecum diferenta.

7. Ai reusit si promovarea in prima divizie in acest sezon, ce iti propui?
Sa castig HT-Masters-ul. Daca vor mai ramane bani dupa, sa ma mentin in divizia A sau sa merg cat mai mult in cupa.

8. Te-ai gandit sa devii selectioner al unei nationale ?

Nu pot sa spun ca nu mi-a trecut prin cap dar nu m-am gandit foarte serios la asta. In primul rand nu as avea timpul necesar iar in al doilea rand eu cred ca cei care au fost in spatele antrenorilor de la echipele nationale, cunosc jucatorii, au experienta necesara si merita sa candideze pentru ca au investit timp si efort pt aceasta echipa.

9. Spune-ne un secret cu care reusesti sa-ti domini adversarii.
Nu stiu daca exista vre-un secret cu care sa-i domin, cand jucatorii sunt la fel de buni, cand echipele sunt echilibrate, tactica face de cele mai multe ori diferenta (am spus de cele mai multe ori pentru ca uneori chiar daca ai rating-uri mai bune, poti sa si pierzi).

10. Probabil de-a lungul istoriei tale in Hattrick ai avut meciuri reusite si mai putin reusite. Care e meciul de care esti mandru ? De ce ?
Meciul cu safety din semifinala cupei (in prima editie castigate) pentru ca am intors meciul pe toate partile (eu si cu albatros), am gandit toate posibilele tactici, ne-am gandit care m-ar putea avantaja tinand cont de jucatorii pe care ii aveam si inca 1-2 pe care puteam sa-i cumpar. Aveam un mijlocas cumparat si puteam sa mai cumpar doar 2 jucatori. Am ales un portar pt ca ar creste apararea pe toate partile si un winger pt ca m-ar putea ajuta sa maximizez atacul pe o parte. Am ales formula 4-5-1 cu un winger off si un atacant tw, am avut mijlocul putin peste adversar, apararea a fost pe toate partile peste atacul lui iar atacul l-am avut pe o parte peste apararea lui. A fost de ajuns ca sa-mi aduca o victorie.

P.S. Am schimbat si antrenorul din off in unul def pt ca sa pot sa profita din plin de bonusul pe care acel portar (unul dintre cei mai buni portari din ht la ora aceea si in excellent form) il va aduce apararii.

11. O intamplare amuzanta legata de Hattrick, de un meci, de un user… ?

Am sa insir vreo 2-3 intamplari sau chestii care mi s-au parut interesante sau amuzante.

Am cazut odata cu un coleg de serie in cupa in turul 6 parca.

Albatros si-a luat un portar divin+++++++ cu un super salar special pt meciul cu mine din sferturi sau semi-finale in competitia FedCup (cupa de amicale). Glumeam intre noi ca nu-l va mai vinde si ca va ramane cu el mult si bine dar s-a gasit o echipa din ceva tara straina sa-i dea un bid de 10 mil pt acel portar. :)

A reusit motorul sa-l scoata din sarite pe _Wizzard_ pt toate meciurile pe care le-a pierdut cu mine (meritat si nemeritat). :P In unul dintre ele am castigat cu 6-0 in fata lui pe posesia lui si cu un atac bunicel. :) Sa fie din cauza ca a jucat all off sau din cauza motorului, va las pe voi sa decideti. :D

12. Care a fost cea mai mare prostie care ai facut-o in Hattrick?

Am antrenat 1 sezon de general si stamina pe cand eram la inceput iar apoi am antrenat fundasi un sezon cu un antrenor poor.


 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sancțiuni de 9.000 de lei pentru apelare nejustificată sau abuzivă la 112!

astăzi, 13:29
20

În ultimele 24 de ore, polițiștii botoșăneni au organizat 3 acțiuni punctuale, în cadrul planului BLOCADA, acționând în sistem integrat, împreună cu jandarmii și ...

Strigătul disperat al unui botoșănean care vrea să își salveze copilul. ”Atunci am descoperit inflamația de pe cerebel…”

astăzi, 12:46
214

”Pe 1 ianuarie fiind la Botoșani în vizită la părinții mei, ne-am internat la spital acolo, unde a stat o săptămână făcându-i-se diferite investigații cu rezultatele a...

Șoferii ar putea fi amendați pe baza filmărilor făcute de alți șoferi. Există o singură condiție!

astăzi, 11:50
125

Un proiect de ordonanță prevede că imaginile surprinse astfel pot fi trimise polițiștilor, iar în baza lor, s-ar putea da amenzi. Asta ar putea contribui la reducerea numarului de accidente...