INTERVIU cu Olimpiu Morutan, dupa meciul cu Dinamo! Vezi ce nota a primit jucatorul!
SPORT

FC Botoșani a început partida de ieri cu Dinamo, pierdută cu 1-0, cu un jucător care încă n-a împlinit vârsta majoratului. Este vorba despre Olimpiu Moruțan, mijlocașul central care este deja cotat la 100.000 de euro de site-ul de specialitate transfermarkt, care a fost titular si in meciul cu CSU Craiova.

INTERVIU cu Olimpiu Morutan, dupa meciul cu Dinamo! Vezi ce nota a primit jucatorul!

A strâns deja 7 meciuri în Liga 1. Cu Viitorul a evoluat tot meciul, în timp ce aseară a evoluat 75 de minute, fiind înlocuit pe final cu Endrick.

Olimpiu Moruțan a fost notat cu 6 în Gazeta Sporturilor după prestația de aseară, una dintre cele mai mari note din echipa oaspete. Jucătorul a impresionat cu pasele excelente care au surprins în nenumărate rânduri apărarea dinamovistă. Și-a lăsat de câteva ori colegii în situații foarte bune de a marca, însă doar neinspirația acestora a făcut ca scorul să nu se schimbe.

GRANZII LIGII 1 L-AU VRUT

Înainte de a fi luat de la U Cluj de FC Botoșani, Olimpiu Moruțan a fost în atenția câtorva cluburi importante din România. Cornel Șfaițer a dezvăluit pentru GSP.RO că pe urmele sale erau deja Steaua, Viitorul și Dinamo: "Mă bucur că a ales să vină la noi. L-au vrut echipe importante din România. Steaua, Viitorul și Dinamo sunt doar câteva dintre ele. Sunt mai multe. O să vedeți că va fi un jucător foarte bun".

INTERVIU CU OLIMPIU MORUTAN

- Felicitări pentru meciul de ieri! Cum ai simțit jocul? Ai întâlnit pe Arena Națională una dintre echipele mari ale României...

- Mulțumesc! Am simțit că se putea face mai mult. Chiar cred că puteam lua toate cele 3 puncte. Dar asta a fost soarta jocului. Am jucat destul de bine, e clar că se putea și mai bine. Am însă nevoie de mai multă experiență.

- Leo Grozavu te compară cu Hagi și chiar spune că îi poți călca pe urme acestuia...

- Da, așa este, știu ce a spus domnul antrenor. Nu vreau să fiu comparat cu domnul Hagi. A fost un fotbalist foarte bun. Eu deocamdată muncesc și încerc să devin și eu la fel de bun.

- Domnul Șfaițer se felicită pentru transferul tău, mai ales că te-au mai dorit câteva echipe mari ale României

- Este foarte adevărat. Îi mulțumesc domnului Hagi că m-a vrut mult la Viitorul. Chiar nu regret că am venit la Botoșani. Sunt foarte fericit aici. Joc în Liga 1 și cred că Botoșani poate fi o rampă de lansare foarte bună. A tot dat în ultimii ani jucători buni.

- Care sunt calitățile tale de bază și unde crezi că mai ai de muncit?

- Mă consider un jucător tehnic, însă trebuie să mai lucrez la forță și viteză. Cred că aici am câteva probleme.

- Ce planuri de viitor ai, atât pe termen scurt, cât și lung...

- Visul meu e să joc într-un campionat de top din Europa. Dar acum sunt cu gândul la FC Botoșani. Trebuie să-mi ajut echipa să termine cât mai sus în clasament. Le mulțumesc și celor de la Universitatea Cluj. Îmi doresc să revină în Liga 1. E o echipă de tradiție și fotbalul românesc are nevoie de așa ceva.

sursa: gsp.ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
609

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
457

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
2994

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...