INCREDIBIL! Meciul Steaua - FC Botosani se va juca la CLUJ! Primaria Bucuresti a inchis National Arena!
NEWS ALERT

INCREDIBIL! Meciul Steaua - FC Botosani se va juca la CLUJ! Primaria Bucuresti a inchis National Arena!
Steaua e nevoită să își schimbe programul aproape zilnic din cauza problemelor cu terenurile de antrenament, iar acum nu mai poate juca în București pe teren propriu.

Neregulile provocate de acoperișul de la Național Arena și conflictul deschis cu cei de la MApN o aruncă pe Steaua în afara Capitalei. Cu numai 24 de ore înainte de confruntarea cu FC Botoșani, campioana României a trebuit să mute locul de disputare.

PRIMĂRIA: NIMENI NU MAI JOACĂ PE NAȚIONAL ARENA!

Astfel, conform DigiSport, partida cu FC Botoșani va avea loc la Cluj! Roș-albaștrii au fost anunțați de Primărie că nu mai pot evolua pe Național Arena și s-au reorientat spre arena celor de la CFR Cluj, unde au mai evoluat și în trecut, în 2011, cînd Steaua a întîlnit-o pe Schalke, scor 0-0, în grupele Europa League.

ÎI AJUTĂM PE STELIȘTI

Informația a fost confirmată de președintele celor de la CFR, Iuliu Mureșan, într-o intervenție telefonică la DigiSport: "Acum 3 ore am fost sunat de domnul Argăseală și m-a întrebat dacă avem certificat ISU. Îl avem, e la zi. Național Arena și Cluj Arena nu au acest act. M-a rugat Valeriu Argăseală să îi primim și am fost de acord. Trebuia să fim noi de acord, dar și Botoșaniul. Am fost fair-play și am ales să ajutăm Steaua."

"E jalnic dacă un club din Capitală a ajuns să joace acasă la Cluj. Mi se pare jenant ca o echipă de tradiție, nu vreau să îi pronunț numele, a ajuns să fie izgonită din București"Marius Șumudică, antrenor Astra.

sursa: gsp.ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat de 47 de ani, sancționat pentru transport ilegal de persoane!

Joi, 28 Martie 2024
127

La data de 27 martie 2024, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe drumul european E 587, în comuna Frumușica, un autoturism condus de un bărbat, de 47 de ani, d...

Campania antidrog care educă elevii să aleagă înțelept, la Colegiului Economic ”Octav Onicescu” Botoșani (Foto)

Joi, 28 Martie 2024
93

În scopul prevenirii consumului de droguri în rândul populației de vârstă școlară, în perioada decembrie 2023 – iunie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean ...

Vești bune de la premierul României: supermarketurile nu vor fi închise în week-end!

Joi, 28 Martie 2024
86

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat, joi, la începutul ședinței de guvern, că magazinele nu vor fi închise în weekend, subliniind că, „din toate semnalele primite din r&aci...