INCREDIBIL! FC Brasov a cerut ca jucatorii Botosaniului sa fie testati anti-doping: "Stau prea bine la capitolul condiție fizică"

INCREDIBIL! FC Brasov a cerut ca jucatorii Botosaniului sa fie testati anti-doping: "Stau prea bine la capitolul condiție fizică"

   gsp.ro

După o pauză lungă, fotbalul românesc este martorul unei suspiciuni de dopaj!

Oficialii lui FC Brașov au cerut Ligii Profesioniste de Fotbal ca jucătorii adversarei din etapa a noua din Liga 1, FC Botoșani, să fie supuși unui control antidoping, ardelenii suspectîndu-și adversarii că “stau excelent la capitolul condiție fizică, scrie Fanatik.ro.

LPF a înregistrat zilele trecute cerere în premieră pentru noua ediţie de campionat, Brașovul dorind ca în următoarea etapă, ANAD (Agenția Națională Anti-Doping) să îi testeze pe jucătorii moldoveni, aceștia fiind, conform informațiilor din culise, suspecți de folosirea unor substanțe interzice.

“Asemenea cereri nu se fac la fiecare etapă, mai ales că testele sînt plătite de către cel care le-a cerut. Noi, Brașovul, de abia avem bani să trăim de pe o zi pe alta în Liga 1, dar să mai plătim ANAD-ul pentru doping dacă nu aveam suspiciuni puternice? Cei de la Botoșani stau prea bine la capitolul condiție fizică, au dezvăluit surse apropiate conducerii formației din Liga 1.

Brașovul confirmă! “Nu e nimic anormal

Contactat de FANATIK.RO, Constantin Zotta a confirmat informația, precizînd că nu i se pare nimic anormal, chiar dacă asemenea cereri nu s-au mai înregistrat la LPF de o lungă perioadă. “Așa este, am cerut să fie făcut un control anti-doping, dar nu e ceva ieșit din comun. Eu, în cariera mea de conducător, am întîmpinat multe cereri. Nu e nimic anormal și, dacă nu au nimic de ascuns, nu are de ce să fie un scandal în fotbal, a declarat oficialul ardelean.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Două femei s-au prezentat la Unitatea de Primiri Urgenţe doar pentru a-şi verifica sănătatea

astăzi, 18:58
678

O dovedeşte şi cazul a două femei ce au venit, duminică, din localităţile judeţului în municipiul reşedinţă de judeţ pentru a vedea parada de datini şi obiceiuri şi cu această ocaz...

Tânăr accidentat la patinoarul municipalităţii!

astăzi, 17:38
2756

Tânărul, de 21 de ani, din comuna Ungureni a venit, sâmbătă, la Botoşani împreună cu mai mulţi prieteni şi au decis să meargă la patinoar. După câteva ture pe pationa...

Avertizare meteo emisă de meteorologi până luni!

astăzi, 16:34
1031

Meteorologii au emis, duminică, o nouă avertizare meteo valabilă pentru aproape toate regiunile ţării.Până pe 18 decembrie, la ora 15.00, va ninge în general moderat cantitativ &...