INCREDIBIL! FC Brasov a cerut ca jucatorii Botosaniului sa fie testati anti-doping: "Stau prea bine la capitolul condiție fizică"

INCREDIBIL! FC Brasov a cerut ca jucatorii Botosaniului sa fie testati anti-doping: "Stau prea bine la capitolul condiție fizică"

   gsp.ro

După o pauză lungă, fotbalul românesc este martorul unei suspiciuni de dopaj!

Oficialii lui FC Brașov au cerut Ligii Profesioniste de Fotbal ca jucătorii adversarei din etapa a noua din Liga 1, FC Botoșani, să fie supuși unui control antidoping, ardelenii suspectîndu-și adversarii că “stau excelent la capitolul condiție fizică, scrie Fanatik.ro.

LPF a înregistrat zilele trecute cerere în premieră pentru noua ediţie de campionat, Brașovul dorind ca în următoarea etapă, ANAD (Agenția Națională Anti-Doping) să îi testeze pe jucătorii moldoveni, aceștia fiind, conform informațiilor din culise, suspecți de folosirea unor substanțe interzice.

“Asemenea cereri nu se fac la fiecare etapă, mai ales că testele sînt plătite de către cel care le-a cerut. Noi, Brașovul, de abia avem bani să trăim de pe o zi pe alta în Liga 1, dar să mai plătim ANAD-ul pentru doping dacă nu aveam suspiciuni puternice? Cei de la Botoșani stau prea bine la capitolul condiție fizică, au dezvăluit surse apropiate conducerii formației din Liga 1.

Brașovul confirmă! “Nu e nimic anormal

Contactat de FANATIK.RO, Constantin Zotta a confirmat informația, precizînd că nu i se pare nimic anormal, chiar dacă asemenea cereri nu s-au mai înregistrat la LPF de o lungă perioadă. “Așa este, am cerut să fie făcut un control anti-doping, dar nu e ceva ieșit din comun. Eu, în cariera mea de conducător, am întîmpinat multe cereri. Nu e nimic anormal și, dacă nu au nimic de ascuns, nu are de ce să fie un scandal în fotbal, a declarat oficialul ardelean.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Desfășurare impresionantă de forțe la liceul din Trușești: Exercițiu de simulare a unui cutremur - FOTO

astăzi, 17:03
127

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă "Nicolae Iorga" al Judeţului Botoşani a desfăşurat miercuri, între orele 11.00 – 15.00, la Liceul "Demostene Botez" din ...

"Aniversarea" și "Bocitoarele vesele", în acest weekend la Teatrul Eminescu!

astăzi, 16:11
89

Sâmbătă, 22 septembrie, la ora 18.00, Teatrul Mihai Eminescu din Botoșani a programat spectacolul cu trei nominalizări la Festivalul de Teatru Scurt de la Oradea, în 2016: pentru cel m...

​Au fost finalizate lucrările de asfaltare pe drumul județean DJ 293 Dumeni - Havârna - FOTO

astăzi, 15:31
170

În cursul zilei de marți, vicepreședintele Consiliului Județean Botoșani, Dorin Birta, a efectuat o vizită în teritoriu pentru a verifica lucrările recent finalizate și calitatea st...