INCREDIBIL! El este fotbalistul care a semnat cu FC Barcelona, dar i-a fost reziliat contractul dupa cateva ore! Afla MOTIVUL!

INCREDIBIL! El este fotbalistul care a semnat cu FC Barcelona, dar i-a fost reziliat contractul dupa cateva ore! Afla MOTIVUL!
Situaţie incredibilă la Barcelona. Clubul catalan a decis să dea afară un tânăr jucător la doar câteva ore după ce semnaseră înţelegerea.

Sergi Guardiola, un mijlocaş în vârstă de 24 de ani, a fost achiziţionat luni de Barcelona, jucătorul urmând a evolua la echipa secundă a clubului. Contractul dintre cele două părţi a fost semnat în cursul zilei de luni, dar în seara aceleaşi zile Barcelona a demarat procedurile pentru a anula înţlegerea, anunta ProSport.


Motivul pentru care s-a ajuns într-o asemenea situaţia nu ţine de Barcelona. Pe contul de Twitter al jucătorului s-au descoperit o serie de postări în care acesta jignea clubul FC Barcelona, precum şi provincia Catalunya. Oficialii grupării blau-grana nu au stat prea mult pe gânduri şi imediat au început tratativele pentru rezilierea contractului.

Jucătorul se apără şi spune că acele mesaje nu-i aparţin. 

"Este o neînţelegere. Erau mesaje din 2013 şi nici nu ştiam că există. Au fost puse de cineva pe profilul meu, dar nu am fost eu. Probabil unul dintre prietenii mei a vrut să facă o glumă şi mi-a luat telefonul, scriind acele mesaje. Îmi cer iertare de o mie de ori. Am învăţat o lecţie dură. Dacă aş fi fost în locul clubului, la fel aş fi procedat şi eu. Eu sunt din Mallorca, nu aş avea cum să fiu anti-catalan", a declarat Sergi Guardiola pentru presa din Spania.

Sergio 'Sergi' Guardiola Navarro venea de la Alcorcón şi mai jucase în trecut şi pentru echipa a doua a celor de la Getafe.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sute de credincioși, duminică seara, la Biserica Vovidenia din Botoșani!

Duminică, 19 Noiembrie 2017
1530

Programul liturgic a debutat duminică, 19 noiembrie, botoșănenii intrând în biserică de la ora 16.00, pentru a asista la Taina Sfântului Maslu. Cu acest prilej, Sfintel...

Ce salarii au angajaţii Primăriei Municipiului Botoşani!

Duminică, 19 Noiembrie 2017
1820

Salariile de bază ale angajaţilor din cadrul Primăriei Botoşani au fost făcute publice pe siteul instituţiei. Lefurile celor din administraţia publică locală s-au mărit considerabil...

Liberalii botoşăneni organizează un protest în faţa Prefecturii

Duminică, 19 Noiembrie 2017
797

Organizaţia Judeţeană a PNL Botoşani va organiza, luni, un protest în faţa Palatului Administrativ, acţiunea fiind îndreptată împotriva Guvernului PSD-ALDE."Luni, 20 ...