INCREDIBIL! El este fotbalistul care a semnat cu FC Barcelona, dar i-a fost reziliat contractul dupa cateva ore! Afla MOTIVUL!

INCREDIBIL! El este fotbalistul care a semnat cu FC Barcelona, dar i-a fost reziliat contractul dupa cateva ore! Afla MOTIVUL!
Situaţie incredibilă la Barcelona. Clubul catalan a decis să dea afară un tânăr jucător la doar câteva ore după ce semnaseră înţelegerea.

Sergi Guardiola, un mijlocaş în vârstă de 24 de ani, a fost achiziţionat luni de Barcelona, jucătorul urmând a evolua la echipa secundă a clubului. Contractul dintre cele două părţi a fost semnat în cursul zilei de luni, dar în seara aceleaşi zile Barcelona a demarat procedurile pentru a anula înţlegerea, anunta ProSport.


Motivul pentru care s-a ajuns într-o asemenea situaţia nu ţine de Barcelona. Pe contul de Twitter al jucătorului s-au descoperit o serie de postări în care acesta jignea clubul FC Barcelona, precum şi provincia Catalunya. Oficialii grupării blau-grana nu au stat prea mult pe gânduri şi imediat au început tratativele pentru rezilierea contractului.

Jucătorul se apără şi spune că acele mesaje nu-i aparţin. 

"Este o neînţelegere. Erau mesaje din 2013 şi nici nu ştiam că există. Au fost puse de cineva pe profilul meu, dar nu am fost eu. Probabil unul dintre prietenii mei a vrut să facă o glumă şi mi-a luat telefonul, scriind acele mesaje. Îmi cer iertare de o mie de ori. Am învăţat o lecţie dură. Dacă aş fi fost în locul clubului, la fel aş fi procedat şi eu. Eu sunt din Mallorca, nu aş avea cum să fiu anti-catalan", a declarat Sergi Guardiola pentru presa din Spania.

Sergio 'Sergi' Guardiola Navarro venea de la Alcorcón şi mai jucase în trecut şi pentru echipa a doua a celor de la Getafe.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Discursul Academicianului Ioan Aurel Pop, de Ziua Culturii Române: "Cum s-a putut ajunge la asemenea aberații educaționale?"

astăzi, 21:24
142

Acad. Ioan Aurel Pop, rectorul Universității Babeș-Bolyai, a susținut o cuvântare despre importanța culturii și a studierii istoriei în școli, punând accentul pe necesitatea &...

Nu scăpăm de frig, vin ninsori şi ploi!

astăzi, 18:57
686

În intervalul 16 ianuarie, ora 12.00-17 ianuarie, ora 20.00, precipitațiile vor fi în extindere treptată, începând cu regiunile vestice și vor cuprinde cea mai mare parte a ...

Cel mai slab leu din istorie. Euro atinge un nou maxim istoric, pe fondul crizei politice

astăzi, 18:44
210

Banca Naţională a României (BNR) a anunţat, marţi, un curs de 4,6599 lei pentru un euro, în creştere cu 3,43 bani, respectiv cu 0,74% faţă de ziua precedentă, moneda naţională aj...