Incredibil! Cota peste 4 pentru o victorie a echipei FC Botosani, in meciul cu Pandurii. Iftime: "Pariez 250.000 de euro"
SPORT

FC Botosani primeste vizita celor de la Pandurii Targu Jiu, duminica seara, incepand cu ora 21:00, iar casele de pariuri au socat pariorii in aceasta dimineata, atunci cand au oferit o cota de 4,30 pentru victoria formatiei botosanene. 

Incredibil! Cota peste 4 pentru o victorie a echipei FC Botosani, in meciul cu Pandurii. Iftime: "Pariez 250.000 de euro"

Oaspetii au in schimb o cota de 1,67 pentru victorie, iar asta inseamna ca specialistii in domeniu se asteapta ca FC Botosani sa piarda jocul cu Pandurii.

"Eu va garantez ca toate discutiile care au fost si care ar putea sa fie inaintea acestui meci sunt doar speculatii ca scenarii. Sunt absolut convins ca Botosaniul, stiindu-l pe Leo, este cel mai imposibil lucru ca noi vreodata sa face serviciile cuiva. Este adevarat ca tipul reprizei a doua de la Chiajna a alimentat niste zvonuri, care ne fac rau. Este esential sa castigam meciul cu Pandurii. Sunt convins ca vom vedea dorinta si devotament. Este un meci important si sunt convins ca-l vom trata cu maxima seriozitate", a declarat finantatorul Valeriu Iftime.

Acesta a spus, in gluma, ca va paria 250.000 de euro pe victoria echipei FC Botosani, fiind convins ca jucatorii vor castiga acest meci. "Deci daca pariez un milion de lei voi castiga patru milioane? Eu pariez un milion. Pariez 250.000 de euro.", a spus Iftime.

Leo Grozavu: "Ce rezultat ar trebui sa fie la ultimul joc sa fie toti multumiti?"

Antrenorul Leo Grozavu a precizat ca indiferet ce rezultat va fi la finalul meciului, tot vor exista discutii si speculatii.

"Noi cunoastem istoria FC Botosani. Am avut foarte multe oferte de-a lungul timpului de a ne lasa mai moale si niciodata nu am cedat. Ar fi ultimul lucru pe care ar trebui sa-l fac pe terenul de sport, apoi sa ma retrag, sa ma duc in vestiar si sa le spun ca astazi trebuie sa jucam mai moale. Am fost deranjat de ceea ce a aparut la anumite posturi tv. Se loveste in munca unor oameni. Nu e normal ce se intampla in Romania si din pacate nimeni nu plateste pentru asemenea lucruri. Am auzit niste aberatii mai mari decat cea mai mare cladire din lume, in sensul ca un presedinte de club, cu o ora inainte de meci, a trebuit sa afle care e cota la pariuri. Oamenii de fotbal se ocupa cu altceva, nu cu cote la pariuri. Sunt campionate puternice, in Italia, Spania, in care echipele mai slabe inving favoritele, pentru ca exista o alta motivatie cand iti joci ultima sansa si acolo nu se mai pune problema ca cineva sa se dea la o parte. Ce rezultat ar trebui sa fie la ultimul joc sa fie toti multumiti? Indiferent ce rezultat va fi o sa existe speculatii. Daca bate Botosaniul o sa se spuna ca am tras pentru Chiajna si Timisoara. Daca bate Pandurii o sa se spuna ca s-a lasat Botosaniul. Eu vreau sa fim oameni seriosi, pentru aceste lucruri fac foarte rau fotbalului romanesc." a spus Leo Grozavu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat de 47 de ani, sancționat pentru transport ilegal de persoane!

astăzi, 19:49
37

La data de 27 martie 2024, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe drumul european E 587, în comuna Frumușica, un autoturism condus de un bărbat, de 47 de ani, d...

Campania antidrog care educă elevii să aleagă înțelept, la Colegiului Economic ”Octav Onicescu” Botoșani (Foto)

astăzi, 19:02
33

În scopul prevenirii consumului de droguri în rândul populației de vârstă școlară, în perioada decembrie 2023 – iunie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean ...

Vești bune de la premierul României: supermarketurile nu vor fi închise în week-end!

astăzi, 18:22
34

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat, joi, la începutul ședinței de guvern, că magazinele nu vor fi închise în weekend, subliniind că, „din toate semnalele primite din r&aci...