Incredibil! Simona Halep pierde titlul de la Roland Garros, in fata bombardierei Ostapenko!
SPORT

Simona Halep a pierdut dramatic finala de la Roland Garros, după un meci de o intensitate incredibilă, în care românca a fost extrem de aproape de victorie, însă nu a putut să reziste loviturilor extrem de puternice trimise de Ostapenko. Letona s-a impus în trei seturi, scor 4-6, 6-4, 6-3, după un meci care a durat o oră și 49 de minute.

Incredibil! Simona Halep pierde titlul de la Roland Garros, in fata bombardierei Ostapenko!

Simona a început ezitant meciul, pierzându-și serviciul după ce a servit slab. Ea și-a recuperat însă imediat înapoi serviciul, profitând de câteva erori ale letonei. Treptat, Simona a intrat în meci și și-a impus jocul său de regularitate. Deși Ostapenko a mai câștigat o dată pe serviciul româncei, Halep și-a păstrat calmul și a restabilit egalitatea.

Simona a rezistat presiunii impuse de Ostapenko la 3-3, a salvat o minge de break și a trecut în avantaj. Din acel moment, Simona și-a ridicat considerabil nivelul jocului, a rămas mereu în avantaj și a închis setul pedepsind-o pe Ostapenko după ce aceasta a comis mai multe erori. 1-0 la seturi, după 38 de minute.

Românca a început excelent și setul secund, revenind în primul game după ce Ostapenko a avut mingi de break. Apoi, jocul părea că merge într-o singură direcție, Simona jucând excelent, plasat și forțând-o în continuare pe adversara sa să greșească. Ostapenko a revenit însă de la 0-3, într-un scenariu neanticipat nici de cei mai pesimiști fani ai Simonei. Letona a închis în cele din urmă manșa la patru, după 49 de minute, iar finala s-a îndreptat cătres decisiv.

La fel ca în setul secund, Simona a început bine și cel de-al treilea set, ajungând să conducă cu 3-1. Ostapenko a revenit din nou incredibil și nu a mai pierdut niciun game până la final, impunându-se cu 6-3 și câștigând într-o manieră incredibilă primul titlu al carierei.

sursa: gsp.ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Profesorii „vinovați” de rezultate slabe la simularea de la Bacalaureat, trimiși la perfecționare!

astăzi, 20:34
264

Inspectorii școlari vor organiza activități metodice cu profesorii care predau discipline pentru Bacalaureat. Prioritatea este acordată profesorilor care au elevi cu medii sub 6 la simularea exame...

Bărbat de 49 de ani, depistat conducând sub influența alcoolului pe un drum din județ!

astăzi, 19:51
92

În cursul zilei de miercuri,17 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr.1 Botoșani au oprit pentru control pe drumul public din comuna Gorbănești un autoturism co...

Beneficiarii de prestații sociale își vor primii zilele următoare drepturile bănești!

astăzi, 19:15
60

Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială Botoșani anunță că au fost virate în Trezoreria Botoșani  sumele necesare efectuării plăţilor drepturilor aferente  ...