Incidente grave la Sfantu Gheorghe. Ionel Danciulescu, "gazat" de fortele de ordine si agresat fizic! VIDEO

Incidente grave la Sfantu Gheorghe. Ionel Danciulescu, "gazat" de fortele de ordine si agresat fizic! VIDEO

Finalul meciului dintre Sepsi OSK si Dinamo Bucuresti a fost marcat de o serie de incidente grave, iar cel mai sifonat a iesit directorul general al "cainilor rosii", Ionel Danciulescu.

Dinamo a incasat al doilea gol in prelungiri, iar un suporter a intrat pe teren avand steagul Ungariei in mana si alergand spre sectorul in care se aflau fanii dinamovisti. Nu este clar deocamdata daca este suporter al lui Sepsi care dorea sa provoace sau al lui Dinamo.

Imediat, mai multi suporteri dinamovisti au rupt gardul arenei din Sfantu Gheorghe si au patruns pe pista.

Stewarzii au intervenit cu gaze lacrimogene, iar printre cei afectati l-am regasit si pe directorul general al lui Dinamo, Ionel Danciulescu.

Acesta venise in zona sectorului dinamovist in incercarea de a calma spiritele, dar a fost "gazat" de fortele de ordine si abia se mai putea tine pe picioare.

"Mi-am luat gaze lacrimogene in fata si suturi in fund! Eu m-am dus acolo deoarece nu doream sa escaladeze incidentele. Daca acel suporter nu venea cu steagul Ungariei nu se intampla nimic. Mi-am luat vreo 4 jeturi de gaz, n-aveam de unde sa stiu ca o sa dea direct in mine. Suporterii strigau la fortele de ordine sa nu mai dea, ca eu sunt Danciulescu. Mi-au mai dat 2-3 suturi si s-au oprit", a spus Danciulescu la Digi Sport.

Oficialul din Stefan cel Mare a revenit cu greu pe banca de rezerve, sprijinit de oamenii din staff-ul lui Dinamo.

Afectati de gazele lacrimogene au fost si jucatorii, care au incheiat cu greu meciul. sursa

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Dumitru Dragomir susține că un medic ”plecat din Botoșani” i-a dat un leac de viață lungă! ”M-a văzut că eram așa roșu la față, credea că sunt bețiv!”

astăzi, 10:21
161

Dumitru Dragomir susține că a învățat asta de la un reputat medic cu origini botoșănene.„Fii atent, că nu mai știi pe cine să crezi în țara asta. Toți medicii ăștia ...

Administrația Națională de Meteorologie a prelungit atenționarea de tip Cod Galben pentru județul Botoșani!

astăzi, 10:10
87

Meteorologii eu emis o avertizare de tip Cod Galben valabilă până vineri, la ora 18.00.Vântul va avea intensificări în Moldova, în estul și sud-estul Transilvaniei cu v...

Prefectul, apel în ședință pentru siguranța elevilor: „Observ că s-au făcut progrese...” (video)

astăzi, 09:40
48

O astfel de situație, a cazurilor de violență în școli, a fost punctată și de către șeful Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani, comisar șef de poliție Costîn...