Începe curățenia de iarnă la FC Botoșani! Primul nume pe lista celor care vor pleca este Matulevicius!
SPORT

Rezultatele inregistrate in ultimele 7 partide de FC Botosani i-au pus pe ganduri pe conducatorii clubului, care sunt decisi sa se desparta de fotbalistii de la care au avut asteptari, dar nu au confirmat.

Începe curățenia de iarnă la FC Botoșani! Primul nume pe lista celor care vor pleca este Matulevicius!

Primul nume pe lista celor care vor parasi clubul este lituanianul Deivydas Matulevicius, care mai avea contract pana in vara cu FC Botosani. Atacantul a marcat doar 3 goluri in acest sezon, toate reusite in turul campionatului. In plus, in ultimele jocuri, lituanianul nu a prins lotul ori a fost doar rezerva, iar asta a facut ca ambele parti sa doreasca rezilierea contractului.

"Matulevicius va pleca. Am cautat o varianta pentru el, sa-i gasim o echipa, dar a picat. Va pleca liber de contract. Mai avea intelegere cu noi pana in vara. Urmeaza sa avem discutii cu jucatorii si vom lua deciziile in zilele urmatoare", ne-a declarat Cornel Sfaiter, presedintele FC Botosani.

Pe langa Matulevicius, persoane din anturajul clubului spun ca FC Botosani ar urma sa se departa de Andrei Hergheligiu, Alexandru Ichim sau portarul Raul Avram.

In plus, se poarta discutii aprinse cu cei doi bulgari, Plamen Iliev si Radoslav Dimitrov. Cei doi jucatori nu au acceptat diminuarea salariilor si vor sa plece liberi de contract, lucru neacceptat de conducatorii clubului. 

"Le-am spus ca nu pleaca nimeni liber de contract dintre cei care vor sa plece. Cautam variante pentru ei, dar nu vor pleca pe gratis", a mai spus Sfaiter.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Ionuț Tăbultoc

Costel Enache: ”Consider că rezultatul este oglinda perfectă a jocului, unul echilibrat”

astăzi, 08:20
237

„Trebuie să rămânem realişti. Consider că rezultatul este oglinda perfectă a jocului, unul echilibrat, în care ambele echipe şi-au creat ocazii. S-a ratat dar jocul a avut ritm...

Vasile Miriuță: ”E greu să joci la Botoşani. Ăsta e adevărul!”

astăzi, 08:14
313

„A fost un meci deschis oricărui rezultat, două echipe bune. Un joc bun de ambele părţi, ocazii mari, e un rezultat echitabil. A arbitrat bine domnul Feşnic, un arbitru bun, tânăr. N...

FC Botosani - Dinamo Bucuresti va fi arbitrat de Horatiu Fesnic

Luni, 23 Octombrie 2017
272

Partida va fi arbitrata la centru de Horatiu Fesnic din Cluj, ajutat de asistentii Valentin Avram si Gero Szabo. Din anul 2014 nu a mai castigat Dinamo pe Municipal, de la acel 2-1 din primul...