Încă un antrenor demis în Liga 1. Cine îi ia locul!

Încă un antrenor demis în Liga 1. Cine îi ia locul!

Ion Moldovan a devenit cel de-al 12-lea antrenor inlocuit in acest sezon al Ligii 1. Tehnicianul in varsta de 63 de ani a fost demis marti de la Concordia Chiajna, ca urmare a rezultatelor slabe din ultima perioada.

Formatia ilfoveana era antrenata de Ion Moldovan din toamna anului trecut, dupa plecarea lui Vasile Miriuta la Dinamo.

Locul acestuia va fi luat de fostul secund al nationalei Romaniei, Ionut Badea.

"Vreau sa multumesc clubului pentru incredere si sper ca impreuna sa avem rezultate bune. Unele pe care Concordia chiar le merita. Dupa-amiaza voi conduce primul antrenament", a spus Badea intr-o interventie la Digi Sport.

In cariera sa, Ionut Badea s-a mai aflat pe banca lui FC Arges, International Curtea de Arges, Pandurii Targu Jiu, Universitatea Cluj, FC Brasov, Otelul Galati si nationala Romaniei, ca secund.

5 e locul ocupat de Concordia Chiajna in clasamentul playout-ului Ligii 1, cu doar un punct peste locul care duce la baraj, pe care se afla in acest moment Gaz Metan Medias.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Poliţia Română, sfaturi pentru folosirea telefonului: Atenţie la aplicaţiile folosite

Duminică, 27 Mai 2018
510

Poliţia Română recomandă atenţie sporită atunci când folosim telefoanele mobile, printre sfaturi fiind evitarea utilizării reţelelor wi-fi publice pentru operaţiuni bancare, comerţ online s...

Președintele Societății Române de Științe Matematice: România are din ce în ce mai mulți analfabeți funcțional! Bacalaureatul trebuie schimbat!

Duminică, 27 Mai 2018
346

Radu Gologan, presedintele Societatii Romane de Stiinte Matematice, a declarat ca forma de desfasurare a examenului de Bacalaureat ar trebui modificata, cea existenta, in care se pune accent pe memora...

Pașaportul temporar va fi eliberat în trei zile numai dacă dovedești urgența obținerii sale, au decis deputații

Duminică, 27 Mai 2018
401

Deși vom avea posibilitatea de a cere un pașaport temporar pentru că refuzăm unul electronic simplu, nu-l vom obține în termen de trei zile, ci în zece zile lucrătoare, cât dur...