Impresarul lui Golofca, Anamaria Prodan, spune ca jucatorul nu va ramane la Botosani: "Va merge înainte cu demersul în justiţie"
SPORT

Cătălin Golofca nu face niciun pas înapoi. N-are de gând să-l ierte pe Leo Grozavu, antrenorul care l-a lovit în finalul meciului lui FC Botoşani cu Astra, din ultima etapă a sezonului regulat din Liga 1. 

Impresarul lui Golofca, Anamaria Prodan, spune ca jucatorul nu va ramane la Botosani: "Va merge înainte cu demersul în justiţie"

Agentul lui Golofca, Anamaria Prodan, a anunţat că atacantul în vârstă de 26 de ani are de gând să îl dea în judecată pe Grozavu şi e decis să părăsească Botoşaniul în cazul în care Grozavu va reveni pe banca tehnică, aşa cum îşi doreşte patronul Valeriu Iftime.

"Credeţi că Golofca va mai putea vreodată sa discute cu Grozavu sau să mai intre în planurile lui? Acest jucător, din ce mi-a comunicat, va merge înainte cu demersul în justiţie dacă Leo va rămâne la club. Leo e un tip temperamental, numai că trăim în 2017 şi e foarte greu ca un jucător să te mai respecte şi să te mai asculte când se întâmplă aşa ceva. Nu mai au cum să lucreze niciodată după ce s-a întâmplat. Niciodată Golofca nu va mai putea să îi adreseze un "buna ziua" ", a declarat Anamaria Prodan, la "Fotbal Club" de pe Digisport1.

Agentul FIFA l-a pus la zid şi pe fundaşul George Miron, care i-a dedicat lui Leo Grozavu golul înscris contra lui ACS Poli Timişoara, în eşecul cu 2-1. "Golofca s-a simţit foarte prost. Băiatul care a ieşit cu tricoul a făcut un gest foarte urât, lipsit de respect faţă de Golofca", a mai spus Prodan.


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

astăzi, 21:20
671

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

astăzi, 19:34
227

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

astăzi, 18:04
178

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...