IMAGINI INCREDIBILE din vestiarul celor de la Poli Iasi, la finalul partidei cu FC Botosani! Iesenii au facut prapad - FOTO
SPORT

Oficialii de la FC Botoșani au fost extrem de dezamăgiți de dezastrul lăsat de ieșeni la vestiare, la finalul meciului din etapa a a 11-a , încheiat la egalitate, scor 3-3. 

IMAGINI INCREDIBILE din vestiarul celor de la Poli Iasi, la finalul partidei cu FC Botosani! Iesenii au facut prapad - FOTO

FC Botoșani și Poli Iași au oferit un spectacol total aseară pe teren într-un 3-3 de toată frumusețea. Meciul a fost unul cu răsturnări de scor, penalty-uri și eliminări ale tehnicienilor, iar oaspeții se pare că nu au fost foarte mulțumiți de rezultat.

Derby-ul Moldovei găzduiește o rivalitate ieșită din comun, însă cei de la Botoșani au fost mirați de haosul pe care cei de la Iași l-au lăsat la cabine, după ce au părăsit stadionul.

"E grotesc ceea ce văd. Vă rog să intrați după noi în vestiar la fiecare meci din deplasare să vedeți cum lăsăm în urma noastră!", a declarat unul din membrii staff-ului tehnic al FC Botoșani.

Cei de la Botoșani au început partida în forță, conducând cu 2-0 după doar 9 minute. Poli Iași a revenit, 2-2, iar după pauză gazdele s-au desprins iar, printr-un penalty transformat de Laurențiu Buș. Pe final, trupa lui Stoican a reușit să egaleze, tot printr-un penalty. 

 

Spune-ne opinia ta