IMAGINI de la antrenamentul echipei FC Botosani, din Tbilisi! Vezi ce au spus cei doi antrenori la conferinta de presa! GALERIE FOTO
NEWS ALERT

IMAGINI de la antrenamentul echipei FC Botosani, din Tbilisi! Vezi ce au spus cei doi antrenori la conferinta de presa! GALERIE FOTO

   worldsport.ge

FC Botosani a efectuat aseara primul antrenament pe cocheta arena din Tbilisi, acolo unde se va juca astazi partida retur cu Tskhinvali.

Inaintea antrenamentului, cei doi antrenori principali au participat la conferinta de presa si au vorbit despre meciul din aceasta seara.

Tehnicianul georgienilor, Kakha Kacharava, spune ca nu se va apara, chiar daca se va califica in turul doi si cu o remiza alba. Acesta a mai spus ca nu vor fi schimbari importante in echipa de start si vrea sa le dea sansa jucatorilor tineri sa joace.

"Botosaniul este o echipa bine echilibrata si o formatie care stie sa lupte pe teren. Ei sunt foarte bine pregatiti din punct de vedere fizic, insa vom încerca să obținem un rezultat pozitiv. Desigur, jucând pe teren propriu si nu vom juca un fotbal defensiv. Echipa care va ataca, va castiga. Am o echipa tanara, insa acesti baieti au castigat dreptul de a juca in Europa League și vreau să le dau doar dreptul de a juca în acest turneu. Nu vor fi schimbări profunde în compoziția echipei de start. Baietii sunt mai motivați și vom încerca să se califice in runda următoare. Aș dori să-i rog pe fani sa ne sprijine si sa ne ajute.", a spus Kakha Kacharava, potrivit site-ului worldsport.ge.

Leo Grozavu si-a lăudat adversarul, dar a adăugat că FC Botosani are un singur scop, calificarea in turul doi al Europa League.

"Tskhinvali este o echipa foarte buna si rezultatul din primul meci nu a fost o surpriza. Nu ne asteapta un meci usor aici. Toti ne vedeau pe noi favoriti in meciul tur si ziceau ca vom castiga la scor mare, dar în Europa nu mai există echipe slabe. Adversul nostru este favorit la calificare, din cauza rezultatului din tur, dar am venit aici pentru a castiga si pentru a ne califica in turul urmator. Sper ca fie mulți oameni la stadion, pentru ca vor vedea un fotbal spectaculos.", a spus Leo Grozavu.











foto: worldsport.ge

 

Spune-ne opinia ta