Iftimie, în culmea fericirii: "Primul lucru ar fi să-l pup pe Iohannis!"

Iftimie, în culmea fericirii: "Primul lucru ar fi să-l pup pe Iohannis!"

După ce ieri, Klaus Iohannis a anunțat că după 15 mai, sportivii profesioniști vor putea reveni la antrenamente, iar ulterior vor putea relua competițiile sportive, toate echipele din România au explodat de bucurie.

Astfel, jucătorii echipei FC Botoșani vor începe antrenamentele peste două săptămâni, iar vestea a fost una foarte bine primită de Valeriu Iftime, finanțatorul clubului.

„Primul lucru ar fi să-l pup(n.r. pe Klaus Iohannis, președinte României). A doua chestiune e că eu am spus încă de acum o lună de zile că 15 mai poate fi un moment bun pentru începerea cantonamentelor, în condiții de maximă atenție și maximă protecție.

Fotbalul trebuie să înceapă, pentru că fotbalul e un fenomen care dă tonul la normalitate. E clar că la finalul lunii mai putem începe competiția. Vom juca fără spectatori, dar cred că suporterii ar putea fi ținuți la distanță, s-ar putea juca măcar cu 1.000 de spectatori în tribune. Totuși, e bine că o să se joace competiția și că vom putea să luăm banii de la drepturile TV.

Mi-am găsit toți jucătorii. Deocamdată, singura problemă e la doi argentinieni, care nu pot veni în România. Încă nu am găsit un aeroport în care să nu fie nevoiți să stea în carantină. În rest, toți ceilalți fotbaliști vor fi aici și vor începe antrenamentele”, a declarat Iftime, pentru GSP.ro.

Daca totul decurge conform planului, campionatul ar urma să înceapă pe 2 sau 12 iunie.

(Iosif Pintilie)

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat de 47 de ani, sancționat pentru transport ilegal de persoane!

astăzi, 19:49
29

La data de 27 martie 2024, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe drumul european E 587, în comuna Frumușica, un autoturism condus de un bărbat, de 47 de ani, d...

Campania antidrog care educă elevii să aleagă înțelept, la Colegiului Economic ”Octav Onicescu” Botoșani (Foto)

astăzi, 19:02
33

În scopul prevenirii consumului de droguri în rândul populației de vârstă școlară, în perioada decembrie 2023 – iunie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean ...

Vești bune de la premierul României: supermarketurile nu vor fi închise în week-end!

astăzi, 18:22
32

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat, joi, la începutul ședinței de guvern, că magazinele nu vor fi închise în weekend, subliniind că, „din toate semnalele primite din r&aci...