Iftime l-a luat la țintă pe Miron, după golul marcat de Hanca: "Este veșnica mea speranță"
SPORT

Andrei Miron a pierdut locul de titular dupa meciul cu Concordia Chiajna, atunci cand fundasul Botosaniului a facut penalty si a scapat de o noua eliminare. Nu a jucat deloc cu Craiova, insa a revenit pe teren in meciul cu Dinamo, dupa ce Burca s-a accidentat in minutul 7.

Iftime l-a luat la țintă pe Miron, după golul marcat de Hanca: "Este veșnica mea speranță"

Golul lui Sergiu Hanca a venit dupa ce jucatorul lui Dinamo a trecut destul de lejer pe langa Miron, iar finantatorul Valeriu Iftime a comentat faza in direct la Digisport 1, dar a vorbit si despre intreaga partida cu Dinamo.

"Asta este soarta noastra... daca nu stim sa fructificam ocazii rarisime, dar macar au jucat fotbal. Am jucat frumos in seara asta si eu cred ca pe Dinamo i-am pus la punct in cateva ocazii. Daca stiam sa dam gol era bine, dar daca n-am stiut asta este. Muncim in Play-Out, dar suntem o echipa care jucam fotbal. Hanca a trecut acolo pe langa Miron, care este vesnica mea speranta. E o greseala mare a lui Miron acolo. Nu putea sa treaca Hanca pe acolo de parca era Messi cu un jucator de Liga a IV-a, sa fim seriosi. Acolo am gresit, dar in rest am jucat fotbal si sunt bucuros de asta. Nu ne-am facut de ras si chiar am dominat Dinamo. Nu prinde Play-Off-ul. Dinamo vine la Botosani, stati linistiti. Avem de luat revansa si eu spun ca nu trece peste Astra. Are meci greu acasa cu Craiova. Noi daca eram atenti le dadeam 2-0.", a spus Valeriu Iftime la emisiunea Fotbal Club.

Acesta a precizat ca FC Botosani isi doreste sa prinda o noua calificare in Europa League.

"Pentru noi nu este o pedeapsa Europa League. Eu as fi foarte bucuros daca as juca din nou in preliminarii, pentru ca e important pentru spectacol si pentru oameni.", a incheiat Iftime.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
609

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
457

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
2994

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...