Iftime îl vrea pe Kone

Iftime îl vrea pe Kone
Valeriu Iftime, finanţatorul echipei FC Botoşani, a declarat că dacă ar putea, l-ar readuce înapoi la gruparea locală pe atacantul Seydou Kone, care în prezent evoluează la formaţia portugheză de primă ligă UD Leiria.

Valeriu Iftime, finanţatorul echipei FC Botoşani, a declarat că dacă ar putea, l-ar readuce înapoi la gruparea locală pe atacantul Seydou Kone, care în prezent evoluează la formaţia portugheză de primă ligă UD Leiria.

"Singurul jucător străin după care suspin şi după care îmi pare rău cu adevărat este Kone. Dacă ar fi să dau timpul înapoi, nu l-aş mai da. L-aş ţine aici pentru că este un fotbalist excepţional, care face spectacol, exact ceea ce îmi doresc eu să văd la jucători. Bine, ar mai fi şi Ibrahim Kano, dar Kano cel de la început, nu cel care cu timpul şi-a făcut o viaţă total dezordonată aici", a menţionat Valeriu Iftime.

Finanţatorul grupării locale a afirmat că încă nu a încasat cei 20.000 de euro de la impresarul lui Kone, bani promişi în schimbul "dezlegării", însă a spus că se bazează pe aceşti bani la începutul anului viitor şi speră ca ei să intre în cont. "Cu Kone nu am mai vorbit, însă aştept banii pe el. În schimb am vorbit cu Kano, care m-a sunat în urmă cu vreo lună-două. Spunea că vrea să vină înapoi aici, că i-a plăcut mult Botoşaniul, însă i-am spus să stea la el în Burkina Faso că la noi e frig", a mai adăugat Iftime. Oficialul crede că dacă ar fi fost mai dur cu Kano, iar acesta ar fi fost ocolit de ghinionul accidentărilor, ar fi evoluat fără probleme oricând la una din formaţiile Ligii I.

Keita nu mai este dorit la FC Botoşani

Chiar dacă evoluţiile bune pe care le-a avut în acest tur de campionat la Gloria Bistriţa au atras atenţia celor de la Dinamo Bucureşti asupra sa, Souleymane Keita nu mai este dorit de Valeriu Iftime la FC Botoşani. "Keita a fost un jucător cuminte, opusul total al lui Kano. Mă bucur pentru el, că a reuşit să atragă atenţia cluburilor mari asupra sa, însă nu l-aş mai vrea la Botoşani. Nu cred că aici s-a menajat. Poate aici nu a fost folosit unde trebuie. Se mai întâmplă la fotbalişti ca atunci când nu sunt folosiţi unde trebuie să nu dea randament", a conchis Iftime.

Finanţatorul botoşănean a exclus însă varianta ca în această iarnă FC Botoşani să se întărească cu fotbalişti străini.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa: Liga2.RO

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O dubă a căzut de pe o platformă pe drumul Botoșani-Suceava! FOTO

Joi, 21 Septembrie 2017
4038

O mașină a zburat de pe o platformă, răsturnându-se în șanțul de pe marginea șoselei. Mașina, o dubă TV, fusese cumpărată la o licitație de o persoană din București.A fos...

Zeci de amenzi aplicate de poliţiştii rutieri pe şoselele din judeţ!

Joi, 21 Septembrie 2017
253

În urma acţiunii dedicate bicicliştilor, poliţiştii au aplicat în total 124 de sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea prevederilor O.U.G.195/2002 privind circulaţia pe drum...

Botoşăneni fără apă la robinete din cauza consumurilor frauduloase

Joi, 21 Septembrie 2017
893

Conducta de alimentare de apă a oraşului Flămânzi, care porneşte din Botoşani, a fost proiectată iniţial pentru Filatura din oraş, însă ulterior, pe conductă s-au branşat mai to...