Iftime îl vrea pe Kone

Iftime îl vrea pe Kone
Valeriu Iftime, finanţatorul echipei FC Botoşani, a declarat că dacă ar putea, l-ar readuce înapoi la gruparea locală pe atacantul Seydou Kone, care în prezent evoluează la formaţia portugheză de primă ligă UD Leiria.

Valeriu Iftime, finanţatorul echipei FC Botoşani, a declarat că dacă ar putea, l-ar readuce înapoi la gruparea locală pe atacantul Seydou Kone, care în prezent evoluează la formaţia portugheză de primă ligă UD Leiria.

"Singurul jucător străin după care suspin şi după care îmi pare rău cu adevărat este Kone. Dacă ar fi să dau timpul înapoi, nu l-aş mai da. L-aş ţine aici pentru că este un fotbalist excepţional, care face spectacol, exact ceea ce îmi doresc eu să văd la jucători. Bine, ar mai fi şi Ibrahim Kano, dar Kano cel de la început, nu cel care cu timpul şi-a făcut o viaţă total dezordonată aici", a menţionat Valeriu Iftime.

Finanţatorul grupării locale a afirmat că încă nu a încasat cei 20.000 de euro de la impresarul lui Kone, bani promişi în schimbul "dezlegării", însă a spus că se bazează pe aceşti bani la începutul anului viitor şi speră ca ei să intre în cont. "Cu Kone nu am mai vorbit, însă aştept banii pe el. În schimb am vorbit cu Kano, care m-a sunat în urmă cu vreo lună-două. Spunea că vrea să vină înapoi aici, că i-a plăcut mult Botoşaniul, însă i-am spus să stea la el în Burkina Faso că la noi e frig", a mai adăugat Iftime. Oficialul crede că dacă ar fi fost mai dur cu Kano, iar acesta ar fi fost ocolit de ghinionul accidentărilor, ar fi evoluat fără probleme oricând la una din formaţiile Ligii I.

Keita nu mai este dorit la FC Botoşani

Chiar dacă evoluţiile bune pe care le-a avut în acest tur de campionat la Gloria Bistriţa au atras atenţia celor de la Dinamo Bucureşti asupra sa, Souleymane Keita nu mai este dorit de Valeriu Iftime la FC Botoşani. "Keita a fost un jucător cuminte, opusul total al lui Kano. Mă bucur pentru el, că a reuşit să atragă atenţia cluburilor mari asupra sa, însă nu l-aş mai vrea la Botoşani. Nu cred că aici s-a menajat. Poate aici nu a fost folosit unde trebuie. Se mai întâmplă la fotbalişti ca atunci când nu sunt folosiţi unde trebuie să nu dea randament", a conchis Iftime.

Finanţatorul botoşănean a exclus însă varianta ca în această iarnă FC Botoşani să se întărească cu fotbalişti străini.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa: Liga2.RO

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Tribunalul Botoșani invită instituțiile interesate să preia fără plată mijloace fixe sau obiecte de inventar!

astăzi, 11:48
59

Potrivit adresei Tribunalului Botoșani, ”bunurile aprobate pentru casare/declasare nu sunt în stare de funcționare, dar pot fi utilizate ca piese de schimb sau date alte întrebuin...

Șoferi de microbuz amendați drastic, polițiștii au dat jos zeci de pasageri!

astăzi, 11:25
93

În ultimele 24 de ore, polițiștii botoșăneni au organizat 4 acțiuni punctuale, în cadrul planului de activitate BLOCADA, acționând în sistem integrat, împreună cu ...

Veste bună pentru bunica Elena, femeia singură și imobilizată la pat. ”Mulțumim tuturor celor ce ați ajutat concret!”

astăzi, 10:50
157

O asociație din Botoșani s-a oferit chiar să o preia pe bunica Elena în centrul destinat oamenilor fără adăpost.Astfel, potrivit celor transmise de preoteasa Anamaria Macuc, cea care a...