Iftime face dezvaluiri: "Toti jucatorii, cu exceptia unuia, il vor in continuare pe Leo". Vezi despre cine este vorba!

Iftime face dezvaluiri: "Toti jucatorii, cu exceptia unuia, il vor in continuare pe Leo". Vezi despre cine este vorba!
Finantatorul celor de la FC Botosani sustine ca a purtat discutii cu toti jucatorii in ultimele doua saptamani, inainte de a lua decizia daca va continua sau il va demite pe antrenorul Leo Grozavu.

Tot lotul, cu exceptia unui jucator, l-a vrut in continuare pe tehnician, iar cel care este cel mai suparat pe Leo Grozavu este atacantul Attila Hadnagy, care in multe partide a fost tinut pe banca, asta desi echipa avea nevoie de el.

"Doua saptamani am avut discutii cu lotul in particular, cu totii, pe grupuri si 100 %, cu exceptia unui singur jucator, il vor in continuare pe Leo. Nu pot sa spun ca Attila (n.red. Hadnagy) e impotriva antrenorului, dar e un blazat ca nu mai este cel care chiar facea meciuri exceptionale. Imi pare rau pentru el ca-l prinde finalul de cariera intr-un asemenea moment. Am vazut niste meciuri de pregatire si Attila este suparat. La Cluj trebuia sa joace in ultimele 30 de minute, dar pentru ca a fost eliminat Cucu, nu a mai intrat. El inca mai poate juca, dar trebuie sa inteleaga asta, sa se pregateasca, sa creeze atmosfera la echipa, sa fie pro-grup si totusi trebuie sa-i dam crezare antrenorului. Joaca 20 de minute si da un gol si atunci antrenorul te mai baga", a spus Valeriu Iftime.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Medic, despre cel mai mare pericol în AVC: ”Fiecare minut, fiecare oră înseamnă scăderea şansei de recuperare a pacientului”

astăzi, 11:56
44

Profesorul Gheorghe Iana, doctor în medicină, afirmă că este important ca pacienţii, dar şi familiile acestora să înveţe să recunoască simptomele unui accident vascular cerebral (...

Plecare în plin campionat de la FC Botoșani. Vârful de atac titular a semnat cu un club din străinătate!

astăzi, 10:45
132

FC Botoșani, ultima clasată din play-out, s-a despărțit de atacantul croat Miroslav Ilicic (25 de ani), adus în toamnă.Titular până în februarie la echipa antrenată acum d...

Dumitru Dragomir susține că un medic ”plecat din Botoșani” i-a dat un leac de viață lungă! ”M-a văzut că eram așa roșu la față, credea că sunt bețiv!”

astăzi, 10:21
775

Dumitru Dragomir susține că a învățat asta de la un reputat medic cu origini botoșănene.„Fii atent, că nu mai știi pe cine să crezi în țara asta. Toți medicii ăștia ...