Iftime a rămas mască atunci când a auzit ce a declarat Fraisl în presa din Austria: „Poate e o eroare de traducere”

Iftime a rămas mască atunci când a auzit ce a declarat Fraisl în presa din Austria: „Poate e o eroare de traducere”

Lui Valeriu Iftime nu i-a venit să creadă ce a declarat Martin Fraisl, fostul portar al celor de la Botoșani, pentru presa din Austria.

Fraisl, în prezent în Germania, la Sandhausen, a spus că a fost ”amenințat” de președintele celor de la Botoșani, Cătălin Anton. Iftime nu acceptă acest lucru și vrea să creadă că ar fi vorba despre o eroare de traducere a interviului.

Valeriu Iftime: „Poate e o eroare de traducere”

„Nu am văzut, ce a zis? Care președinte? Președinte e Cătălin Anton, nu cred că a făcut așa ceva. Nu cunosc să fie un asemenea comportament la noi la echipă, dar o critică e bună. Poate e o eroare de traducere. El este un băiat excepțional, chiar a spus că el nu poate să ia bani într-o țară dacă nu știe limba. Când a plecat, a recomandat portarul austriac care este acum la noi. (n.r. - Hidajet Hankic). Știu că a dat un interviu în urmă cu ceva timp și a spus că țara e urâtă. E clar că nu ne putem compara cu orașele din Austria și Germania”, a spus Valeriu Iftime, pentru Digi Sport.

Ce a declarat Martin Fraisl

Goalkeeper-ul de 27 de ani care evoluează în a doua ligă germană a povestit jurnaliștilor austrieci că președintele clubului punea presiune imensă pe fotbaliștii echipei.

„În timpul unui meci, fundașii noștri centrali s-au insultat cumplit și s-au jignit, iar după meci au mers împreună acasă și erau cei mai buni prieteni. Astfel de lucruri se întâmplă în această țară. Președintele ne amenința deseori, dacă nu câștigam meciurile”, a spus Fraisl, pentru publicația Spox.

Austriacul a explicat că atitudinea conducătorilor din fotbalul românesc nu este deloc una sănătoasă și corectă.

Acesta este cel mai slab jucător care a fost vreodată la club.' O asemenea frază din gura unui președinte de club e greu de imaginat. Dar în România, abordarea este cu totul alta. Nu era vorba despre mine, dar se întâmplă”, a mai zis portarul.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O femeie de 97 de ani a ieșit singură din casa cuprinsă de flăcări! (Foto)

astăzi, 10:14
104

O femeie în vârstă de 97 de ani, din localitatea Pădureni, a rămas fără casă în urma unui incendiu generat, cel mai probabil, de jarul căzut din sobă pe materiale combustibil...

Zi neagră pentru drumari: o femeie de 45 de ani a murit, un bărbat este în stare gravă. Apel către participanții la trafic!

astăzi, 09:41
592

În timp ce efectua lucrări de întreținere curentă, o echipă de drumari a fost implicată într-un accident rutier.Cu toate că lucrările efectuate erau semnalizate corespunz...

Botoșănean judecat după ce și-a bătut cu cruzime soția!

astăzi, 09:33
74

Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani a dispus trimiterea în judecată în stare de libertate a lui P.D., în vârstă de 67 de ani, din orașul Flămânzi, jude...