Ice Bucket Challenge a ajuns la FC Botosani! VEZI cine sunt jucatorii care si-au turnat apa cu gheata in cap! VIDEO

Ice Bucket Challenge a ajuns la FC Botosani! VEZI cine sunt jucatorii care si-au turnat apa cu gheata in cap! VIDEO
Fenomenul "Ice Bucket Challenge" a ajuns si in vestiarele echipei FC Botosani. "Ice Bucket Challenge" a devenit in aceste zile un adevarat fenomen mondial gratie retelelor de socializare.

Odata primita provocarea de a participa la "Ice Bucket Challenge", in 24 de ore fie faci o donatie, fie iti torni o galeata cu apa rece in cap si, lansand, la randul tau, alte provocari. Deasemenea poti opt pentru ambele variante.

Banii merg spre Asociatia ALS, care lupta impotriva bolii Charcot, cunoscuta si sub numele de boala Lou Gehrig sau scleroza laterala amiotrofica (o boala neurodegenerativa).

Gestul de a-ti turna apa cu gheata in cap este unul care atrage atentia, dar mai important este acela de a face si donatii in cadrul acestei campanii de constientizare asupra sclerozei laterale amiotrofice si de strangere de fonduri pentru cercetatea acestei boli.

Fundasul Andrei Patache a fost primul care si-a turnat apa in cap si a facut donatia. Acesta l-a provocat pe George Cirjan (Ceahlaul Piatra Neamt), Istvan Fulop si Florin Acsinte.

Cei provocati au acceptat imediat si George Cirjan a postat pe pagina sa de Facebook dovada ca si-a turnat apa in cap. La fel a facut si Florin Acsinte, care a provocat la randul sau pe Toni Helesteanu, Leo Grozavu si Dumitru Branza.

Istvan Fulop si-a turnat si el apa cu gheata in cap si a provocat pe Attila Hadnagy si Claudiu Codoban.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

METEO: Cod Galben de ploi și vijelii pentru mai multe localități din județul Botoșani!

Duminică, 15 Iulie 2018
750

Ploi, vânt cu aspect de vijelie, grindină și descărcări electrice anunță Administrația Națională de Meteorologie pentru mai multe localități din județul Botoșani, avertizarea d...

VIDEO - Ce face un șofer după un accident într-un sens giratoriu din Suceava!

Duminică, 15 Iulie 2018
1173

Camerele de supraveghere au surprins un accident spectaculos, într-un sens giratoriu din Suceava, care a avut loc joi, 12 iulie. În imagini se observă cum, la ora 23.35, șoferul unu...

16 accidente de muncă în primul semestru din anul 2018, la Botoșani!

Duminică, 15 Iulie 2018
249

În primul semestru al anului 2018, la nivelul județului Botoșani au fost înregistrate 16 accidente de muncă (12 persoane accidentate în anul 2018 şi 4 persoane accidentate î...