Ice Bucket Challenge a ajuns la FC Botosani! VEZI cine sunt jucatorii care si-au turnat apa cu gheata in cap! VIDEO

Ice Bucket Challenge a ajuns la FC Botosani! VEZI cine sunt jucatorii care si-au turnat apa cu gheata in cap! VIDEO
Fenomenul "Ice Bucket Challenge" a ajuns si in vestiarele echipei FC Botosani. "Ice Bucket Challenge" a devenit in aceste zile un adevarat fenomen mondial gratie retelelor de socializare.

Odata primita provocarea de a participa la "Ice Bucket Challenge", in 24 de ore fie faci o donatie, fie iti torni o galeata cu apa rece in cap si, lansand, la randul tau, alte provocari. Deasemenea poti opt pentru ambele variante.

Banii merg spre Asociatia ALS, care lupta impotriva bolii Charcot, cunoscuta si sub numele de boala Lou Gehrig sau scleroza laterala amiotrofica (o boala neurodegenerativa).

Gestul de a-ti turna apa cu gheata in cap este unul care atrage atentia, dar mai important este acela de a face si donatii in cadrul acestei campanii de constientizare asupra sclerozei laterale amiotrofice si de strangere de fonduri pentru cercetatea acestei boli.

Fundasul Andrei Patache a fost primul care si-a turnat apa in cap si a facut donatia. Acesta l-a provocat pe George Cirjan (Ceahlaul Piatra Neamt), Istvan Fulop si Florin Acsinte.

Cei provocati au acceptat imediat si George Cirjan a postat pe pagina sa de Facebook dovada ca si-a turnat apa in cap. La fel a facut si Florin Acsinte, care a provocat la randul sau pe Toni Helesteanu, Leo Grozavu si Dumitru Branza.

Istvan Fulop si-a turnat si el apa cu gheata in cap si a provocat pe Attila Hadnagy si Claudiu Codoban.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat de 47 de ani, sancționat pentru transport ilegal de persoane!

Joi, 28 Martie 2024
124

La data de 27 martie 2024, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe drumul european E 587, în comuna Frumușica, un autoturism condus de un bărbat, de 47 de ani, d...

Campania antidrog care educă elevii să aleagă înțelept, la Colegiului Economic ”Octav Onicescu” Botoșani (Foto)

Joi, 28 Martie 2024
90

În scopul prevenirii consumului de droguri în rândul populației de vârstă școlară, în perioada decembrie 2023 – iunie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean ...

Vești bune de la premierul României: supermarketurile nu vor fi închise în week-end!

Joi, 28 Martie 2024
82

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat, joi, la începutul ședinței de guvern, că magazinele nu vor fi închise în weekend, subliniind că, „din toate semnalele primite din r&aci...