Ice Bucket Challenge a ajuns la FC Botosani! VEZI cine sunt jucatorii care si-au turnat apa cu gheata in cap! VIDEO

Ice Bucket Challenge a ajuns la FC Botosani! VEZI cine sunt jucatorii care si-au turnat apa cu gheata in cap! VIDEO
Fenomenul "Ice Bucket Challenge" a ajuns si in vestiarele echipei FC Botosani. "Ice Bucket Challenge" a devenit in aceste zile un adevarat fenomen mondial gratie retelelor de socializare.

Odata primita provocarea de a participa la "Ice Bucket Challenge", in 24 de ore fie faci o donatie, fie iti torni o galeata cu apa rece in cap si, lansand, la randul tau, alte provocari. Deasemenea poti opt pentru ambele variante.

Banii merg spre Asociatia ALS, care lupta impotriva bolii Charcot, cunoscuta si sub numele de boala Lou Gehrig sau scleroza laterala amiotrofica (o boala neurodegenerativa).

Gestul de a-ti turna apa cu gheata in cap este unul care atrage atentia, dar mai important este acela de a face si donatii in cadrul acestei campanii de constientizare asupra sclerozei laterale amiotrofice si de strangere de fonduri pentru cercetatea acestei boli.

Fundasul Andrei Patache a fost primul care si-a turnat apa in cap si a facut donatia. Acesta l-a provocat pe George Cirjan (Ceahlaul Piatra Neamt), Istvan Fulop si Florin Acsinte.

Cei provocati au acceptat imediat si George Cirjan a postat pe pagina sa de Facebook dovada ca si-a turnat apa in cap. La fel a facut si Florin Acsinte, care a provocat la randul sau pe Toni Helesteanu, Leo Grozavu si Dumitru Branza.

Istvan Fulop si-a turnat si el apa cu gheata in cap si a provocat pe Attila Hadnagy si Claudiu Codoban.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Discursul Academicianului Ioan Aurel Pop, de Ziua Culturii Române: "Cum s-a putut ajunge la asemenea aberații educaționale?"

Marţi, 16 Ianuarie 2018
187

Acad. Ioan Aurel Pop, rectorul Universității Babeș-Bolyai, a susținut o cuvântare despre importanța culturii și a studierii istoriei în școli, punând accentul pe necesitatea &...

Nu scăpăm de frig, vin ninsori şi ploi!

Marţi, 16 Ianuarie 2018
722

În intervalul 16 ianuarie, ora 12.00-17 ianuarie, ora 20.00, precipitațiile vor fi în extindere treptată, începând cu regiunile vestice și vor cuprinde cea mai mare parte a ...

Cel mai slab leu din istorie. Euro atinge un nou maxim istoric, pe fondul crizei politice

Marţi, 16 Ianuarie 2018
228

Banca Naţională a României (BNR) a anunţat, marţi, un curs de 4,6599 lei pentru un euro, în creştere cu 3,43 bani, respectiv cu 0,74% faţă de ziua precedentă, moneda naţională aj...