Ice Bucket Challenge a ajuns la FC Botosani! VEZI cine sunt jucatorii care si-au turnat apa cu gheata in cap! VIDEO

Ice Bucket Challenge a ajuns la FC Botosani! VEZI cine sunt jucatorii care si-au turnat apa cu gheata in cap! VIDEO
Fenomenul "Ice Bucket Challenge" a ajuns si in vestiarele echipei FC Botosani. "Ice Bucket Challenge" a devenit in aceste zile un adevarat fenomen mondial gratie retelelor de socializare.

Odata primita provocarea de a participa la "Ice Bucket Challenge", in 24 de ore fie faci o donatie, fie iti torni o galeata cu apa rece in cap si, lansand, la randul tau, alte provocari. Deasemenea poti opt pentru ambele variante.

Banii merg spre Asociatia ALS, care lupta impotriva bolii Charcot, cunoscuta si sub numele de boala Lou Gehrig sau scleroza laterala amiotrofica (o boala neurodegenerativa).

Gestul de a-ti turna apa cu gheata in cap este unul care atrage atentia, dar mai important este acela de a face si donatii in cadrul acestei campanii de constientizare asupra sclerozei laterale amiotrofice si de strangere de fonduri pentru cercetatea acestei boli.

Fundasul Andrei Patache a fost primul care si-a turnat apa in cap si a facut donatia. Acesta l-a provocat pe George Cirjan (Ceahlaul Piatra Neamt), Istvan Fulop si Florin Acsinte.

Cei provocati au acceptat imediat si George Cirjan a postat pe pagina sa de Facebook dovada ca si-a turnat apa in cap. La fel a facut si Florin Acsinte, care a provocat la randul sau pe Toni Helesteanu, Leo Grozavu si Dumitru Branza.

Istvan Fulop si-a turnat si el apa cu gheata in cap si a provocat pe Attila Hadnagy si Claudiu Codoban.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Accident pe Împărat Traian! Un botoşănean a ajuns la spital!

Vineri, 22 Septembrie 2017
2342

Bărbatul de 51 de ani tocmai traversa strada Împărat Traian, undeva în zona dispensarelor medicale, când un Opel Astra, condus de un bărbat de 43 de ani din Mileanca, l-a surprins...

Efective sporite de jandarmi la manifestările din weekend și la protestul din Piața Revoluției

Vineri, 22 Septembrie 2017
913

La misiunile de asigurare a ordinii şi siguranţei la manifestările publice, precum Festivalul Mărului din localitatea Băiceni, meciurile de fotbal de la Săveni, Dorohoi şi Darabani şi la patru...

Pentru părinții și adolescenții din Botoșani: Ateliere interactive "Mesajele mediatice din mintea noastră"

Vineri, 22 Septembrie 2017
525

Sâmbătă, 23 septembrie, părinții și adolescenții din Botoșani sunt invitați să participe la atelierele interactive "Mesajele mediatice din mintea noastră", susținute de Dan ...