Ice Bucket Challenge a ajuns la FC Botosani! VEZI cine sunt jucatorii care si-au turnat apa cu gheata in cap! VIDEO

Ice Bucket Challenge a ajuns la FC Botosani! VEZI cine sunt jucatorii care si-au turnat apa cu gheata in cap! VIDEO
Fenomenul "Ice Bucket Challenge" a ajuns si in vestiarele echipei FC Botosani. "Ice Bucket Challenge" a devenit in aceste zile un adevarat fenomen mondial gratie retelelor de socializare.

Odata primita provocarea de a participa la "Ice Bucket Challenge", in 24 de ore fie faci o donatie, fie iti torni o galeata cu apa rece in cap si, lansand, la randul tau, alte provocari. Deasemenea poti opt pentru ambele variante.

Banii merg spre Asociatia ALS, care lupta impotriva bolii Charcot, cunoscuta si sub numele de boala Lou Gehrig sau scleroza laterala amiotrofica (o boala neurodegenerativa).

Gestul de a-ti turna apa cu gheata in cap este unul care atrage atentia, dar mai important este acela de a face si donatii in cadrul acestei campanii de constientizare asupra sclerozei laterale amiotrofice si de strangere de fonduri pentru cercetatea acestei boli.

Fundasul Andrei Patache a fost primul care si-a turnat apa in cap si a facut donatia. Acesta l-a provocat pe George Cirjan (Ceahlaul Piatra Neamt), Istvan Fulop si Florin Acsinte.

Cei provocati au acceptat imediat si George Cirjan a postat pe pagina sa de Facebook dovada ca si-a turnat apa in cap. La fel a facut si Florin Acsinte, care a provocat la randul sau pe Toni Helesteanu, Leo Grozavu si Dumitru Branza.

Istvan Fulop si-a turnat si el apa cu gheata in cap si a provocat pe Attila Hadnagy si Claudiu Codoban.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Rabih Alameddine - FEMEIA DE HÂRTIE

astăzi, 18:56
59

Titlul original, "An unnecessary woman", într-o traducere aproximativă (a mea) "Femeia inutilă", are valoare rezumativă şi anticipativă şi trădează puternica încărcătură emoţională a pa...

Animale salvate de pompieri. Incendiul a izbucnit de la un coș de fum deteriorat! FOTO

astăzi, 18:05
858

Pompierii din Săveni și voluntarii din Drăgușeni au intervenit, duminică, pentru stingerea unui incendiu izbucnit într-o gospodărie din comuna Drăgușeni.La sosirea gărzii de interve...

ATENȚIE, produs infectat cu Salmonella! Dacă l-ați cumpărat din supermarket, îl puteți returna

astăzi, 17:12
1317

Un tip de cereale comercializat în supermarketurile Lidl a fost retras de pe rafturile magazinelor, după ce s-a descoperit că produsul este infectat cu Salmonella, anunţă Autoritatea Naţion...