Ianis Zicu o menține pe FC Botoșani pe locul 2, dupa ce a invins-o pe Dinamo!

Ianis Zicu o menține pe FC Botoșani pe locul 2, dupa ce a invins-o pe Dinamo!
ASA Târgu Mureș produce prima mare surpriză a noului sezon în etapa a 7-a după ce a învins-o pe Dinamo pe teren propriu, scor 2-1.

Partida a fost întreruptă în startul meciului aproximativ 7 minute după ce unui suporter dinamovist i s-a făcut rău și a fost nevoie de intervența SMURD-ului. Gnohere a ratat prima mare ocazie de gol în minutul 20, când a șutat de la 20 de metri, dar mingea s-a dus puțin pe lângă poartă. Tot atacantul dinamovist a fost în centrul atenției și 10 minute mai târziu când a ratat o lovitură de pedeapsă obținută de Romera.

După o oră de joc, Rotariu primește o centrare de la Oliva și marchează cu un șut din interiorul careului. Băieții lui Dan Alexa au revenit în meci când nimeni nu se mai aștepta. Cu 12 minute înainte de final, Zicu a executat excelent o lovitură liberă și mingea a trecut prin apărarea dinamovistă fără a fi respinsă și a intrat în poartă.

Același Zicu a bifat dubla în minutul 83 și a ajuns la 3 goluriu în carieră în poarta lui Dinamo în campionat, după ce prima dată a înscris când era la Rapid, în sezonul 2006-2007, când Dinamo învingea formația giuleșteană, scor 4-1.

ASA Târgu Mureș obține astăzi primele puncte în noul sezon și ajunge la -3 în clasament după ce a pornit campionatul cu un handicap de 6 puncte. Dinamo e pe 4, cu 12 puncte, la 5 lungimi în spatele liderului Steaua. FC Botosani ramane pe locul 2, cu 13 puncte in clasament.

sursa: gsp.ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Temele pentru acasă între necesitate și obligație, ce ne sfătuiesc specialiștii în educație din Botoșani!

astăzi, 16:21
24

Țări ca Polonia și Finlanda au decis eliminarea temelor pentru acasă, considerând că beneficiul asupra copilului în ansamblu este nul.De fapt care e adevărul? Mai au nevoie copii...

Elena Damian a plecat de câteva zile de acasă, familia nu mai știe nimic de ea. Sunați la 112 dacă ați văzut-o!

astăzi, 15:33
158

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei, de 56 de ani din comuna Păltiniș care, la data de 17 aprilie a.c., a părăsit în mod voluntar domiciliul iar p...

Forțele de ordine vor asigura paza la manifestările religioase cu ocazia sărbătoririi Sfântului Mare Mucenic Gheorghe! (Foto)

astăzi, 14:53
117

În zilele de 22 și 23 aprilie, jandarmii botoșăneni, împreună cu efective de poliție, poliție locală și pompieri, vor lua măsurile necesare pentru desfășurarea in siguranță a ...