Hermanstadt - Botoșani 0-1! Victorie după un meci plictisitor!

Hermanstadt - Botoșani 0-1! Victorie după un meci plictisitor!

FC Botoșani căuta ieșirea dintr-o mare criză, 7 etape în care jucătorii Botoșaniului nu au simțit gustul victoriei.

Adversarul este Hermanstadt, echipă ce s-a salvat cu chiu cu vai de la retrogradare. Aceștia sunt pregătiți de Costel Enache, "comandantul" Botoșaniului din sezonul trecut.

10 puncte are Hermanstadt înaintea acestei partide, cu două mai puține decât FC Botoșani. De menționat este că partida s-a jucat la Târgu-Mureș. Iulian Călin a fost centralul acestei partide, ce s-a disputat începând cu ora 14:30.

Botoșani începe în forță, iar în minutul 4, Ongenda trimite peste poartă din lovitură liberă. Bară pentru Hermanstadt în minutul 16: Caiado șutează în vinclu, dar nu a reușit să înscrie. Același Caiado reia cu capul cateva secunde mai târziu, pe lângă poartă. Important de spus este că avem parte de un arbitraj superficial, centralul Iulian Călin fluierând foarte ușor. 

Prima repriză este foarte slabă. În minutul 38, Moussa ratează incredibil, cu capul, din centrarea lui Ongenda. Costel face o schimbare în minutul 40: Debeljuh intra in locul lui Andrei Sintean. În minutul 44, Rodriguez executa o lovitură liberă foarte periculoasă, din marginea careului, obținută de Mihai Roman. Mingea trece peste poartă. Prima repriză se încheie cu egalitate, 0-0.

Repriza secundă începe perfect pentru FC Botoșani. Enriko Papa deschide scorul, cu o lovitură de cap superbă. Centrarea a venit dintr-o lovitură liberă, executată de Ongenda. Patache primește cartonaș galben. Alonso vede și el cartonașul galben. Schimbare la Hermanstadt: Costel Enache îl înlocuiește pe Caiado cu Jo. 

Minutul 60: Ashkovski iese, intra Ofosu. Enache face si ultima schimbare, Dandea intra în locul lui Taira. Sofiane Moussa trage din 30 de metri pe lângă poarta, iar în minutul 66, Jo vede cartonașul galben. Marius Croitoru face o schimbare: Minas Chalkiadakis intră în locul lui Mihai Roman. 

Minutul 78: Pap are o intervenție incredibilă, la șutul lui Jo. Acesta a trimis din lovitură liberă în vinclul porții, dar Pap are o intervenție absolut fantastica. Opruț și Minas Chalkiadakis primesc cartonașe galbene, după o șicanare.

Ultima schimbare la FC Botoșani: Pierce intră în locul lui Ongenda, în minutul 83. Costel Enache primește cartonaș galben pentru proteste.

Final de meci. FC Botoșani câștigă după 8 etape! O victorie seacă, după un meci dezamăgitor și plictisitor. Totuși, Botoșani aduna 15 puncte după a treia victorie a sezonului. De remarcat prestațiile excelente ale lui Chindriș, Haruț și Pap. De partea cealaltă, au dezamăgit Patache și Moussa.

Etapa viitoare, Botoșani joaca pe teren propriu cu Sepsi, în timp ce Hermanstadt joaca la Giurgiu cu Astra. Sepsi joaca luni cu Poli Iași, pe municipal, iar vineri va avea loc partida cu trupa lui Enache.

După meci, Costel Enache a demisionat. 

(Iosif Pintilie)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Mai puțini nervi și timp scutit pentru șoferi: Rută ocolitoare la Dumbrăveni! (video)

astăzi, 15:29
273

Șoferii care circulă de la Botoșani la Suceava sau de la Suceava la Botoșani și trec prin Dumbrăveni ar putea să fie scutiți de nervi, dar și să economisească timp.Asta după ce Ioan Pa...

Un corp al Spitalului „Mavromati” intră în reabilitare. Unde va fi mutată activitatea?

astăzi, 14:41
325

De săptămâna viitoare încep lucrările de reabilitare a corpului de clădire care găzduiește bucătăria, dar și spălătoria Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșan...

Posturi scoase la concurs într-o instituție din Botoșani!

astăzi, 14:22
452

Agenția pentru Protecția Mediului (APM) din Botoșani anunță faptul că în luna martie s-au vacantat în cadrul instituției două locuri de muncă. Este vorba despre două posturi de c...