Helder a fost împrumutat un an la Rapid

Helder a fost împrumutat un an la Rapid

 Helder a fost imprumutat un an la Rapid  

Fundaşul brazilian al echipei Nancy, Helder Maurico Da Silva Ferreira, a fost împrumutat pentru un an la Rapid, el alăturându-se, joi, lotului condus de Viorel Hizo în cantonamentul din Germania, a declarat, agenţiei MEDIAFAX, managerul general Cristian Costache.

"Totul s-a oficializat, cluburile au ajuns la un acord, iar Helder a fost împrumutat la Rapid pentru un an. El a ajuns deja în cantonamentul echipei", a afirmat Costache.

Impresarul Florin Manea, care a intermediat tranzacţia dintre Rapid şi Nancy , a declarat, joi, agenţiei MEDIAFAX, că împrumutul s-a realizat gratis. "Consider că Rapid a făcut o afacere bună. Împrumutul este pe un sezon cu opţiune de cumpărare pentru Rapid în vara anului viitor. Helder vine gratis, adică Rapid nu va trebui să plătească nimic. Iar salariul jucătorului s-ar putea să fie suportat în parte şi de Nancy, dar nu e important asta, ci faptul că Rapid a luat un jucător din prima ligă din Franţa, nu degeaba l-a cumpărat Nancy", a spus impresarul.

Florin Manea a menţionat că Helder poate juca atât fundaş dreapta, post rămas liber după transferul lui Vasile Maftei la Unirea Urziceni, cât şi mijlocaş dreapta. "Helder joacă fundaş dreapta, dar la Nancy a jucat foarte bine şi mijlocaş dreapta. Acum domnul Hizo este cel care va decide postul pe care îl va folosi", a precizat Manea.

Impresarul a adăugat că opţiunea de cumpărare a lui Helder Maurico Da Silva Ferreira în vara anului viitor se ridică la aproximativ 1,5 milioane de euro. "Este o sumă mare, e adevărat. E vorba de 1,5 milioane de euro. Dar mai întâi să vedem cum se descurcă anul ăsta şi după aia Rapid poate decide dacă îl cumpără sau nu", a explicat Florin Manea.

În vârstă de 21 de ani, Helder a fost transferat în vara anului 2008 de Nancy, cu care mai are încă trei ani de contract, iar în sezonul precendent a evoluat 16 de meciuri la echipa franceză. În cariera sa, Helder Da Silva a mai jucat la gruparea braziliană Esporte Clube Juventude, în perioada 2005-2008.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O femeie de 97 de ani a ieșit singură din casa cuprinsă de flăcări! (Foto)

astăzi, 10:14
38

O femeie în vârstă de 97 de ani, din localitatea Pădureni, a rămas fără casă în urma unui incendiu generat, cel mai probabil, de jarul căzut din sobă pe materiale combustibil...

Zi neagră pentru drumari: o femeie de 45 de ani a murit, un bărbat este în stare gravă. Apel către participanții la trafic!

astăzi, 09:41
448

În timp ce efectua lucrări de întreținere curentă, o echipă de drumari a fost implicată într-un accident rutier.Cu toate că lucrările efectuate erau semnalizate corespunz...

Botoșănean judecat după ce și-a bătut cu cruzime soția!

astăzi, 09:33
54

Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani a dispus trimiterea în judecată în stare de libertate a lui P.D., în vârstă de 67 de ani, din orașul Flămânzi, jude...