HCM Botosani la primul meci in Divizia A: "Mergem sa castigam"

HCM Botosani la primul meci in Divizia A: "Mergem sa castigam"
HCM Botoşani va debuta sâmbătă în divizia A şi îşi propune obţinerea unei victorii. Florin Ciubotariu, tehnicianul botoşănenilor, este la debut în cariera de antrenor şi este foarte optimist că va reuşi să ducă această echipă în primul eşalon.

"Avem un lot de 19-20 de jucători. O parte din ei sunt de la Liceul Sportiv. Restul sunt jucători care au evoluat în divizia A şi Liga Naţională. Sunt jucători de perspectivă, dornici de afirmare şi care vor să facă treabă. Cred în aceşti jucători că vor face lucruri bune. Mergem la Ploieşti pentru a obţine victoria. Întâlnim o echipă care are în componenţă câţiva jucători cu experienţă dar cred foarte mult în jucătorii mei. Ştiu ce potenţial au şi sigur vom merge la victorie.", a spus Florin Ciubotariu.

Tehnicianul botoşănean vrea să îşi ajute elevii şi din teren. El spune că va continua să joace deaorece are o formă fizică foarte bună şi că mai are multe de spus în handbalul românesc.

"După prima discuţie, mi-am dat seama că pot avea aici un viitor în handbal. În primă fază am venit doar ca jucător. S-a ivit ocazia să fiu şi antrenor. Nu o să dau cu piciorul. Voi încerca să pun în aplicare tot ce am învăţat de la foştii mei antrenori. Sunt la început de drum dar ştiu ce pot şi împreună cu colegii mei vom face o treabă bună.", a adăugat antrenorul botoşănean.

Relu Tîrzioru: Nu avem presiunea rezultatelor

Preşedintele clubului HCM Botoşani nu a fixat un obiectiv staff-ului tehnic dar spune că şi-ar dori ca echipa să încheie sezonul pe unul din primele patru locuri. Relu Tîrzioru este foarte optimist înaintea debutului în divizia A şi consideră că echipa are valoare.

Ne putem mândri cu un lot compact care va face o frumoasă impresie în divizia A. Avem ucători cu experienţă, avem condiţii optime la Sala Polivalentă. Nu avem presiunea rezultatelor dar noi ne dorim să facem o figură frumoasă. Ne ambiţionăm să terminăm în primele patru dar nu va fi o problemă dacă vom termina la jumătatea clasamentului. Dacă şi autorităţile locale vor pune suflet la fel cum o facem noi şi o să înţeleagă că acest fenomen este la fel de frumos sau poate mai frumos decât fotbalul, poate ne vor sprijini ca să tindem către Liga Naţională. Vom avea negocieri cu factorii implicaţi, a spus Relu Tîrzioru.

Oficialul botoşănean susţine că deja are câţiva sponsori care şi-au exprimat intenţia de a ajuta clubul de handbal. Printre aceştia se numără şi un agent economic din Iaşi.

Citeste mai multe stiri sportive pe www.sport.botosani.ro!


 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Plecare în plin campionat de la FC Botoșani. Vârful de atac titular a semnat cu un club din străinătate!

astăzi, 10:45
72

FC Botoșani, ultima clasată din play-out, s-a despărțit de atacantul croat Miroslav Ilicic (25 de ani), adus în toamnă.Titular până în februarie la echipa antrenată acum d...

Dumitru Dragomir susține că un medic ”plecat din Botoșani” i-a dat un leac de viață lungă! ”M-a văzut că eram așa roșu la față, credea că sunt bețiv!”

astăzi, 10:21
518

Dumitru Dragomir susține că a învățat asta de la un reputat medic cu origini botoșănene.„Fii atent, că nu mai știi pe cine să crezi în țara asta. Toți medicii ăștia ...

Administrația Națională de Meteorologie a prelungit atenționarea de tip Cod Galben pentru județul Botoșani!

astăzi, 10:10
176

Meteorologii eu emis o avertizare de tip Cod Galben valabilă până vineri, la ora 18.00.Vântul va avea intensificări în Moldova, în estul și sud-estul Transilvaniei cu v...