HAOS TOTAL! Meciul Botosaniului se amana! Situația Rapidului este în mâna FRF: "Comisia de Disciplină trebuie să decidă!"
SPORT

HAOS TOTAL! Meciul Botosaniului se amana! Situația Rapidului este în mâna FRF: "Comisia de Disciplină trebuie să decidă!"
La sediul LPF a avut loc o conferință de presă susținută de președintele Gino Iorgulescu, secretarul general Justin Ștefan și directorul de imagine-comunicare Marius Mitran.

"Câteva situații speciale din fotbalul românesc ne-au determinat să facem această conferință. Problema este clubul Rapid. Dimineață aveam o poziție, iar după-amiază a apărut un document în care se schimbă poziția clubului. Există o speranță pentru Rapid", a spus Gino Iorgulescu.

"Astăzi de dimineanță, lichidatorul Rapidului a spus că clubul nu poate avea activități fotbalistice. În această seară domnul lichidator și-a schimbat punctul de vedere. Poate aceastea era minunea de care vorbeam dimineață. Poate fanii Rapidului pot spera. De acum, totul se va face conform regulamentului FRF. Voi semna o sesizare către Comisia de Disciplină a FRF. Cei de acolo vor decide în regim de urgență dacă Rapid îndeplinește condițiile necesare pentru a participa în Liga 1. Meciurile celor de la Rapid sau ACS Poli vor fi amânate până la o decizie", a spus Justin Ștefan, juristul LPF.

sursa: gsp.ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat de 47 de ani, sancționat pentru transport ilegal de persoane!

Joi, 28 Martie 2024
127

La data de 27 martie 2024, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe drumul european E 587, în comuna Frumușica, un autoturism condus de un bărbat, de 47 de ani, d...

Campania antidrog care educă elevii să aleagă înțelept, la Colegiului Economic ”Octav Onicescu” Botoșani (Foto)

Joi, 28 Martie 2024
93

În scopul prevenirii consumului de droguri în rândul populației de vârstă școlară, în perioada decembrie 2023 – iunie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean ...

Vești bune de la premierul României: supermarketurile nu vor fi închise în week-end!

Joi, 28 Martie 2024
86

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat, joi, la începutul ședinței de guvern, că magazinele nu vor fi închise în weekend, subliniind că, „din toate semnalele primite din r&aci...