HAOS la FC Vaslui! Jucatorii și-au depus memoriile!

HAOS la FC Vaslui! Jucatorii și-au depus memoriile!

   digisport.ro

FC Vaslui a învins surprinzător pe terenul Stelei și a devenit singura echipă care s-a impus în fața liderului, în acest sezon.

În mod normal, partida următoare, cea de astazi, de pe teren propriu, cu ocupanta ultimului loc - Corona Brașov - nu ar trebui să reprezinte un hop în calea viselor de calificare în cupele europene, însă cu atmosfera în grupul moldovean nu este una bună.

Deși au crezut acele promisiuni conform cărora vor primi o parte din salarii, dar și prima pentru victoria cu Steaua, jucătorii lui Liviu Ciobotariu nu au văzut niciun ban.

Ei au decis să evolueze în meciul cu Corona Brașov, și-au depus în bloc memorii pentru a deveni jucători liberi de contract și așteaptă decizia Comisiei de Soluționare a Litigiilor.

Unul dintre cei care a avut deja câștig de cauză este Piotr Celeban, despre care presa din Polonia scrie că este foarte aproape să semneze cu Legia Varșovia.

sursa: digisport.ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Școala performanței: Elevii din Botoșani au participat la Concursul Județean ”Ioan Țicalo”

astăzi, 12:45
20

Obiectivul principal al concursului este de a încuraja dezvoltarea spiritului de competiție și a interesului pentru studiul limbii și literaturii române și al matematicii, evaluarea co...

Atenție, părinți! Un adolescent de 17 ani s-a stins din viață fulgerător, medicii l-au resuscitat două ore în zadar!

astăzi, 12:17
1531

Un adolescent de 17 ani s-a stins din viață fulgerător, luni noaptea, în jurul orei 22:00.Tragedia s-a petrecut la Pașcani. Adolescentul a ajuns la Spitalul Municipal de Urgență din Pa...

Tribunalul Botoșani invită instituțiile interesate să preia fără plată mijloace fixe sau obiecte de inventar!

astăzi, 11:48
154

Potrivit adresei Tribunalului Botoșani, ”bunurile aprobate pentru casare/declasare nu sunt în stare de funcționare, dar pot fi utilizate ca piese de schimb sau date alte întrebuin...