HAOS la FC Vaslui! Jucatorii și-au depus memoriile!

HAOS la FC Vaslui! Jucatorii și-au depus memoriile!

   digisport.ro

FC Vaslui a învins surprinzător pe terenul Stelei și a devenit singura echipă care s-a impus în fața liderului, în acest sezon.

În mod normal, partida următoare, cea de astazi, de pe teren propriu, cu ocupanta ultimului loc - Corona Brașov - nu ar trebui să reprezinte un hop în calea viselor de calificare în cupele europene, însă cu atmosfera în grupul moldovean nu este una bună.

Deși au crezut acele promisiuni conform cărora vor primi o parte din salarii, dar și prima pentru victoria cu Steaua, jucătorii lui Liviu Ciobotariu nu au văzut niciun ban.

Ei au decis să evolueze în meciul cu Corona Brașov, și-au depus în bloc memorii pentru a deveni jucători liberi de contract și așteaptă decizia Comisiei de Soluționare a Litigiilor.

Unul dintre cei care a avut deja câștig de cauză este Piotr Celeban, despre care presa din Polonia scrie că este foarte aproape să semneze cu Legia Varșovia.

sursa: digisport.ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Mihai Ursachi revine la Ipoteşti

Joi, 20 Septembrie 2018
58

Debutând în anul 1970, Mihai Ursachi își deschide volumul Inel cu enigma cu un poem emblematic Ad lectorem:Întâia oară vei vedeaŞi vei pleca şi vei uita;C...

Majorări salariale! Ce categorie de angajați este vizată

Joi, 20 Septembrie 2018
478

Peste 28.000 de poliţişti vor beneficia de o majorare a sporului pentru risc şi suprasolicitare neuropsihică de la 5% la 10%, începând cu 1 februarie.„Dintre cei peste 28.000...

Harper Lee - Să ucizi ucizi o pasăre cântătoare

Joi, 20 Septembrie 2018
212

Profund marcată, în copilărie, de vizionarea filmului „...Să ucizi o pasăre cântătoare”, am citit cartea cu bagajul de experienţe al adultului de acum, dar cu sufletul co...