HAOS la FC Vaslui! Jucatorii și-au depus memoriile!

HAOS la FC Vaslui! Jucatorii și-au depus memoriile!

   digisport.ro

FC Vaslui a învins surprinzător pe terenul Stelei și a devenit singura echipă care s-a impus în fața liderului, în acest sezon.

În mod normal, partida următoare, cea de astazi, de pe teren propriu, cu ocupanta ultimului loc - Corona Brașov - nu ar trebui să reprezinte un hop în calea viselor de calificare în cupele europene, însă cu atmosfera în grupul moldovean nu este una bună.

Deși au crezut acele promisiuni conform cărora vor primi o parte din salarii, dar și prima pentru victoria cu Steaua, jucătorii lui Liviu Ciobotariu nu au văzut niciun ban.

Ei au decis să evolueze în meciul cu Corona Brașov, și-au depus în bloc memorii pentru a deveni jucători liberi de contract și așteaptă decizia Comisiei de Soluționare a Litigiilor.

Unul dintre cei care a avut deja câștig de cauză este Piotr Celeban, despre care presa din Polonia scrie că este foarte aproape să semneze cu Legia Varșovia.

sursa: digisport.ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Caravana SMURD "Fii pregătit!" a poposit, sâmbătă, la Darabani! FOTO

Sâmbătă, 21 Aprilie 2018
218

Zeci de dărăbăneni au participat, sâmbătă, la cursurile organizate în cadrul caravanei SMURD "Fii pregătit", care a ajuns pentru a treia oară în județul Botoșani.Misiunea Caravanei e...

"Romania - Te iubesc!", la Liceul "Demostene Botez" Trusesti! FOTO

Sâmbătă, 21 Aprilie 2018
438

In anul centenarului, elevii Liceului "Demostene Botez" Trusesti au evidentiat printr-o activitate desfasurata in saptamana "Scoala Altfel" cel putin 100 de motive p...

Peste 1000 de oameni pe dealul Polonic, la Dorohoi! FOTO

Sâmbătă, 21 Aprilie 2018
1651

Pe dealul Polonic de la Dorohoi continuă plantările începute în urmă cu câțiva ani, la acțiunea care este în plină desfășurare participând aproximativ 1200 d...