Halep e in forma maxima! S-a calificat in semifinalele turneului de la Roma!
SPORT

Simona Halep s-a calificat vineri in semifinalele turneului WTA de la Roma. Sportiva noastra a trecut fara mari probleme de Anett Kontaveit, pe care a invins-o in ceva mai mult de o ora de joc cu scorul de 6-2, 6-4.

Halep e in forma maxima! S-a calificat in semifinalele turneului de la Roma!

Avand de cealalta parte a fileului o adversara in forma, dar vizibil mai slaba, Simona a reusit se impuna de la inceputul partidei.A inceput cu break si a castigat primul set categoric, cu un 6-2 care nu lasa loc discutiilor, in timp ce in actul secund a lasat impresia ca s-a relaxat putin.

Halep a inceput tot cu break si s-a distantat bine, insa pe final a ezitat sa inchida setul si i-a permis adversarei sa se apropie putin. Per total, Simona a obtinut o victorie care nu lasa loc interpretarilor, calificarea in semifinale fiind cat se poate de justificata.

In duelul pentru semifinale, care va avea loc sambata, ea o va infrunta pe invingatoarea partidei dintre Kiki Bertens si Daria Gavrilova. Pentru calificarea in semifinale, Simona si-a asigurat un cec in valoare de 115.170 de euro si 350 de puncte in clasamentul WTA.

sursa: ziare.com

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Dinamo 2-1! Meci nebun pe Stadionul Municipal

astăzi, 21:57
301

Dinamo a primit un penalty, după o fază la care Țigănașu și-a spart capul. Mai apoi, Abdllah a ratat penalty-ul. Bogdan Andone a protestat vehement, și a fost eliminat.Ulterior, Dinamo a ma...

Proiect USR înaintat Senatului: Absolvenții de liceu care au promovat bacalaureatul ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe!

astăzi, 20:24
46

Absolvenții de liceu care au promovat examenul național de Bacalaureat ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe, potrivit unui proiect depus la Senatul României de către U...

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

astăzi, 19:40
64

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...