Halep a devenit principala favorită de la Wimbledon! Serena Williams a fost eliminata!

Halep a devenit principala favorită de la Wimbledon! Serena Williams a fost eliminata!

   sportinglife.com

Favorita numărul 1 şi liderul clasamentului WTA, Serena Williams, a fost eliminată de franţuzoaica Alize Cornet, locul 24 WTA, scor 1-6, 6-3, 6-4.

Astfel, Simona Halep, locul 3 WTA şi cap de serie numărul 3, a devenit jucătoarea cel mai bine clasată rămasă în competiţie la Wimbledon.

Este al treilea turneu consecutiv cînd americanca în vîrstă de 32 de ani este eliminată în fazele incipiente la un Grand Slam. La Roland-Garros, ea a părăsit turneul în turul doi, iar la Melbourne în optimi.

Na Li, numărul 2 mondial şi a doua favorită, a fost eliminată, în turul trei al turneului de la Wimbledon, fiind învinsă de sportiva cehă Barbora Zahlavova Strycova, locul 43 WTA, scor 7-6 (7/5), 7-6 (7/5).

Halep devine prima româncă ajunsă în "optimi" la Wimbledon după 16 ani, de la Irina Spîrlea. Românca va evolua marţi împotriva Zarinei Diyas pentru un loc în sferturi.

5 turnee de la Wimbledon a cîştigat Serena Williams, în 2002, 2003, 2009, 2010, 2012

sursa: gsp.ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Au început înscrierile pentru admiterea în școlile care pregătesc polițiștii din penitenciare! (foto)

astăzi, 10:17
12

Administrația Națională a Penitenciarelor (ANP) anunță că au început înscrierile pentru admiterea în unitățile de învățământ care pregătesc personalul din sis...

Votează destinația anului 2024, Cornișa face parte dintre atracțiile supuse votului. „Să ne mândrim că suntem finaliști!”

astăzi, 09:43
76

Cornișa Aqua Park&Sports a intrat într-o competiție ce are drept scop promovarea turismului. „Votează destinația anului” este una dintre cele mai importante competiții desti...

Tot mai mulți români din Italia se întorc acasă: „S-a scumpit totul, plătim și aerul pe care îl respirăm”

astăzi, 09:27
110

Tendința este reflectată și de datele recente care indică o scădere semnificativă a sumelor de bani trimise în țară de către românii stabiliți în Italia, conform statistici...