GSP: GROZAVU si-a injurat jucatorii ca la usa cortului: "Bordeiene, cap sec, tu ce dracu faci, bă? Aleargă f...u-ți m..ții mă-tii!"

GSP: GROZAVU si-a injurat jucatorii ca la usa cortului: "Bordeiene, cap sec, tu ce dracu faci, bă? Aleargă f...u-ți m..ții mă-tii!"
Grozavu şi-a înjurat şi ameninţat cu bătaia jucătorii timp de 90 de minute, în vreme ce Țălnar a stat la cutie și a debutat cu un succes clar pe banca ilfovenilor.

"Fotbalul spectacol s-a inventat la Chiajna", anunţă crainicul. Ca o confirmare, meciul începe exploziv. Bărboianu centrează, Cristescu pune capul şi marchează.

E secunda 16 şi 1-0!

Leo Grozavu e deja un car de nervi. Nu stă jos în nici un moment, doar își înjură jucătorii ca la uşa cortului.

"Miroane, dă, bă, drumul mai repede la mingea aia că te omor, băga-te-aş în p...a mă-tii! Năucul dracului!". "Ivanovici, să vezi ce bătaie îţi dau eu după meci, în p...a mă-tii de cretin! Tulumbă ce eşti". "Plămadă, nu înţelegi nimic. Stai ca idiotu' unde nu trebuie. Fundaşul central trebuie să sară, bă boule". "Bordeiene, cap sec, tu ce dracu faci, bă?! Aleargă f....u-ţii m..ţii mă-tii!". "Patache, dobitocule, tu dai mingea numai înapoi. Poate dai şi tu azi o pasă bună, că ai dat numai ghine. Te omor cu bătaia, idiotule, o să vezi!".

În tot acest timp, Ţălnar a stat calm, nu s-a agitat, iar Concordia a jucat ceas. A schimbat din mers la sfaturile lui Vali Lazăr, care a pasat perfect pentru 2-0 la reuşita lui Răducanu (82), iar Purece s-a distrat ca-n curtea şcolii şi a închis tabela la scor de neprezentare.

Sîmbătă urmează reeditarea partidei, în campionat. Rămîne de văzut dacă pe botoşăneni îi va înjura 90 de minute tot Grozavu sau alt antrenor.

"Cupa Ligii e cel mai scurt drum pentru a cîștiga un trofeu. Mă simt foarte bine la Chiajna, mă bucur că am ajuns aici"
Valentin Lazăr, mijlocaș Chiajna

"E o situație grea, lotul e subțire și numeric, și valoric. Nu mă gîndesc la demisie, dar conducerea poate avea altă părere"
Leo Grozavu, antrenor FC Botoșani

"Jocul s-a rupt la eliminarea gratuită a lui Costin. Vina pentru rezultatele proaste e doar a noastră, a jucătorilor. Trebuie să o scoatem la capăt pînă la urmă"
Răzvan Pleșca, portar FC Botoșani

sursa: gsp.ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Petre Daea: Condițiile meteorologice nefavorabile au generat pierderi extraordinare la culturile de rapiță

astăzi, 19:16
45

Ministrul Agriculturii Petre Daea spune, într-un mesaj video postat miercuri pe Facebook, că fenomenele meteorologice nefavorabile și grindina au generat pierderi "extraordinare de produc...

Iohannis a promulgat legea: Persoanele care refuză un loc de muncă vor pierde ajutorul social!

astăzi, 18:25
908

Președintele Klaus Iohannis a promulgat modificările la legea 416/2001 privind venitul minim garantat. Conform noilor prevederi, persoanele care refuză un loc de muncă oferit vor pierde ajutorul s...

Protestul diasporei din 10 august nu a primit aviz de la Primaria Capitalei!

astăzi, 17:54
147

Mult anuntatul protest al diasporei programat pentru 10 august nu a primit avizul Primariei Capitalei. "Dupa lungi insistente, in sfarsit am primit un raspuns referitor la cererea facuta cat...