GSP: GROZAVU si-a injurat jucatorii ca la usa cortului: "Bordeiene, cap sec, tu ce dracu faci, bă? Aleargă f...u-ți m..ții mă-tii!"

GSP: GROZAVU si-a injurat jucatorii ca la usa cortului: "Bordeiene, cap sec, tu ce dracu faci, bă? Aleargă f...u-ți m..ții mă-tii!"
Grozavu şi-a înjurat şi ameninţat cu bătaia jucătorii timp de 90 de minute, în vreme ce Țălnar a stat la cutie și a debutat cu un succes clar pe banca ilfovenilor.

"Fotbalul spectacol s-a inventat la Chiajna", anunţă crainicul. Ca o confirmare, meciul începe exploziv. Bărboianu centrează, Cristescu pune capul şi marchează.

E secunda 16 şi 1-0!

Leo Grozavu e deja un car de nervi. Nu stă jos în nici un moment, doar își înjură jucătorii ca la uşa cortului.

"Miroane, dă, bă, drumul mai repede la mingea aia că te omor, băga-te-aş în p...a mă-tii! Năucul dracului!". "Ivanovici, să vezi ce bătaie îţi dau eu după meci, în p...a mă-tii de cretin! Tulumbă ce eşti". "Plămadă, nu înţelegi nimic. Stai ca idiotu' unde nu trebuie. Fundaşul central trebuie să sară, bă boule". "Bordeiene, cap sec, tu ce dracu faci, bă?! Aleargă f....u-ţii m..ţii mă-tii!". "Patache, dobitocule, tu dai mingea numai înapoi. Poate dai şi tu azi o pasă bună, că ai dat numai ghine. Te omor cu bătaia, idiotule, o să vezi!".

În tot acest timp, Ţălnar a stat calm, nu s-a agitat, iar Concordia a jucat ceas. A schimbat din mers la sfaturile lui Vali Lazăr, care a pasat perfect pentru 2-0 la reuşita lui Răducanu (82), iar Purece s-a distrat ca-n curtea şcolii şi a închis tabela la scor de neprezentare.

Sîmbătă urmează reeditarea partidei, în campionat. Rămîne de văzut dacă pe botoşăneni îi va înjura 90 de minute tot Grozavu sau alt antrenor.

"Cupa Ligii e cel mai scurt drum pentru a cîștiga un trofeu. Mă simt foarte bine la Chiajna, mă bucur că am ajuns aici"
Valentin Lazăr, mijlocaș Chiajna

"E o situație grea, lotul e subțire și numeric, și valoric. Nu mă gîndesc la demisie, dar conducerea poate avea altă părere"
Leo Grozavu, antrenor FC Botoșani

"Jocul s-a rupt la eliminarea gratuită a lui Costin. Vina pentru rezultatele proaste e doar a noastră, a jucătorilor. Trebuie să o scoatem la capăt pînă la urmă"
Răzvan Pleșca, portar FC Botoșani

sursa: gsp.ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Avertizare now casting- COD PORTOCALIU de furtuni!

Miercuri, 20 Septembrie 2017
1932

Potrivit Avertizării, până la orele 23:30, în judeţul Botoșani, în localităţileBotoșani, Bucecea, Dorohoi, Flămânzi, Bălușeni, Brăești, Broscăuți, Cânde...

Sebastian Coltescu, luat la tinta de antrenorii Flavius Stoican si Costel Enache: ”E strigator la cer”

Miercuri, 20 Septembrie 2017
249

Antrenorul celor de la Poli Iași a fost trimis în tribună în minutul 55 al meciului cu FC Botoșani."Este strigător la cer să nu poți discuta cu arbitrul! L-am întrebat...

RATAREA campionatului in meciul FC Botosani - Poli Iasi! A sutat peste poarta de la un metru de linia portii - VIDEO

Miercuri, 20 Septembrie 2017
158

Unul dintre ele a fost în minutul 77. La scorul de 3-2 în favoarea gazdelor, echipa lui Flavius Stoican a oferit una dintre marile ratări din acest sezon: Kizito i-a pus mingea în f...