GSP: GROZAVU si-a injurat jucatorii ca la usa cortului: "Bordeiene, cap sec, tu ce dracu faci, bă? Aleargă f...u-ți m..ții mă-tii!"

GSP: GROZAVU si-a injurat jucatorii ca la usa cortului: "Bordeiene, cap sec, tu ce dracu faci, bă? Aleargă f...u-ți m..ții mă-tii!"
Grozavu şi-a înjurat şi ameninţat cu bătaia jucătorii timp de 90 de minute, în vreme ce Țălnar a stat la cutie și a debutat cu un succes clar pe banca ilfovenilor.

"Fotbalul spectacol s-a inventat la Chiajna", anunţă crainicul. Ca o confirmare, meciul începe exploziv. Bărboianu centrează, Cristescu pune capul şi marchează.

E secunda 16 şi 1-0!

Leo Grozavu e deja un car de nervi. Nu stă jos în nici un moment, doar își înjură jucătorii ca la uşa cortului.

"Miroane, dă, bă, drumul mai repede la mingea aia că te omor, băga-te-aş în p...a mă-tii! Năucul dracului!". "Ivanovici, să vezi ce bătaie îţi dau eu după meci, în p...a mă-tii de cretin! Tulumbă ce eşti". "Plămadă, nu înţelegi nimic. Stai ca idiotu' unde nu trebuie. Fundaşul central trebuie să sară, bă boule". "Bordeiene, cap sec, tu ce dracu faci, bă?! Aleargă f....u-ţii m..ţii mă-tii!". "Patache, dobitocule, tu dai mingea numai înapoi. Poate dai şi tu azi o pasă bună, că ai dat numai ghine. Te omor cu bătaia, idiotule, o să vezi!".

În tot acest timp, Ţălnar a stat calm, nu s-a agitat, iar Concordia a jucat ceas. A schimbat din mers la sfaturile lui Vali Lazăr, care a pasat perfect pentru 2-0 la reuşita lui Răducanu (82), iar Purece s-a distrat ca-n curtea şcolii şi a închis tabela la scor de neprezentare.

Sîmbătă urmează reeditarea partidei, în campionat. Rămîne de văzut dacă pe botoşăneni îi va înjura 90 de minute tot Grozavu sau alt antrenor.

"Cupa Ligii e cel mai scurt drum pentru a cîștiga un trofeu. Mă simt foarte bine la Chiajna, mă bucur că am ajuns aici"
Valentin Lazăr, mijlocaș Chiajna

"E o situație grea, lotul e subțire și numeric, și valoric. Nu mă gîndesc la demisie, dar conducerea poate avea altă părere"
Leo Grozavu, antrenor FC Botoșani

"Jocul s-a rupt la eliminarea gratuită a lui Costin. Vina pentru rezultatele proaste e doar a noastră, a jucătorilor. Trebuie să o scoatem la capăt pînă la urmă"
Răzvan Pleșca, portar FC Botoșani

sursa: gsp.ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Buna Vestire, cea mai importană veste din istorie - VIDEO

Sâmbătă, 24 Martie 2018
124

Sarbatoarea Buna Vestire este praznuita pe 25 martie. Buna Vestire inseamna veste buna, anume instiintarea Maicii Domnului de catre Arhanghelul Gavriil, ca Dumnezeu a ales-o ca Fiul Sau sa se intrupez...

Duminica se incalzeste si iese soarele, dar in continuare este foarte frig

Sâmbătă, 24 Martie 2018
190

Ninsorile s-au oprit, iar in multe locuri din tara a iesit soarele, sambata, insa temperaturile se mentin in continuare foarte scazute, chiar si sub pragul inghetului. Meteorologii anunta ca termometr...

VIDEO - El este românul la care se uită toată Italia: "În România am curățat zăpada în chiloți când era și mai ger!"

Sâmbătă, 24 Martie 2018
474

Un român care lucrează în Italia la un refugiu alpin din provincia Lecco a făcut un adevărat mini-show ieșind să curețe zăpada la -10 grade Celsius, purtând doar chiloții de pe el. Prestaț...