Grozavu si Sfaiter sunt suparati pe reactia suporterilor din prima repriza: "Unii vin la meci doar ca sa injure"
SPORT

Chiar daca FC Botosani a invins cu scorul de 3-1, Leo Grozavu a vorbit la conferinta de presa despre reactia publicului de pe Municipal, in prima repriza, la scorul de 1-1, atunci cand la fiecare pasa gresita sau o pasa la fundasi, suporterii huiduiau.

Grozavu si Sfaiter sunt suparati pe reactia suporterilor din prima repriza: "Unii vin la meci doar ca sa injure"

Antrenorul botosanenilor a vorbit chiar in timpul meciului cu unul dintre suporteri si i-a spus acestuia sa incurajeze jucatorii.

"Era 1-1 si nu vreau sa fiu rau, dar cred ca echipa are nevoie de incurajare in astfel de momente. Spectatorii, suporterii trebuie sa-i incurajeze, pentru ca nu era 3-0 pentru Pandurii, o echipa care pana la urma joaca in prima liga, o echipa care nu toata lumea i-a dat 10 goluri, iar noi am reusit doar unul. Atunci cand suporterii au fost alaturi de noi am aratat ca putem invinge orice echipa si putem sa fim puternici. Nu sunt aici pentru a aduce critici, pentru ca in general publicul spectator se comporta normal, dar daca unul arunca cu o piatra, se mai mai gasesc altii zece. Nu e nicio greseala ca am intrat in discutie cu un suporter, pentru ca il cunosc pe respectivul si nu am intrat in polemica. I-am spus sa-i incurajeze pe jucatori, nu din minutul 1 sa facem schimbari: baga-l pe ala, scoate-l pe ala. Noi suntem in fiecare zi cu ei si trebuie sa asteptam sa vedem ce se intampla pana la final. La 3-1 ce trebuia sa fac? Sa-l cert eu pe respectivul? De asta mi-am permis sa vorbescu cu respectivul pentru ca il cunosc si ma astept ca el sa incurajeze echipa, nu se faca scandal in tribuna ca sa mai tipe si altii care abia astepta un semnal. Dar...nu asta e important, ci doar ca am castigat si am luat cele trei puncte. Nu pot sa-mi explic ce s-a intamplat dupa golul marcat.", a declarat Leo Grozavu.



Acesta a spus ca unii spectatori nu stiu tot ce se intampla inaintea unui meci. FC Botosani nu are unde sa se antreneze si a facut un singur antrenament pe teren mare, la Suceava, iar inaintea meciului Elek si Tarnovan s-au accidentat.

"Lumea ne injura mereu, dar nu se stie ca in patru saptamani am facut un singur antrenament pe teren mare, la Suceava pe sintetic. Dupa aia aia strigam din tribuna de ce nu dam 15 goluri celor de la Pandurii. Nu le cautam scuze jucatorilor, dar nici chiar asa. Cum nu dam 3 goluri in primele 15 minute cum incepem: baga-l pe ala, scoate-l pe ala, ba iesi afara, ba esti prost. Nu e normal asa ceva. Ne-am obisnuit cu asta, dar ma astept de la unii la altceva. Sunt unii care doar de asta vin la stadion, ca sa injure. Am avut niste jucatorii accidentati. Doi s-au accidentat din echipa de baza, alti doi in timpul saptamanii, chiar inaintea meciului. Elek era lotul pentru joc si a facut o toxiinfectie alimentara si a stat in perfuzie. Tarnovan s-a accidentat la Suceava pe terenul artificial. Nimeni nu stie asta, toata lumea vrea...", a mai spus Grozavu.

Si pe Cornel Sfaiter, presedintele FC Botosani, l-a intristat reactia fanilor din prima repriza.

"Va spun sincer ca si eu am fost trist la 1-1, la o pasa gresita a lui Bordeianu, spectatorii au reactionat .... Pacat! Jucatorii trebuie incurajati, dar am devenit pretentiosi cu totii. Au fost momente cand jucatorii trebuie incurajati, dar la 2-1 si 3-1 atmosfera a fost frumoasa.", a declarat Cornel Sfaiter.

 

Spune-ne opinia ta