Grozavu rateaza meciurile cu Chiajna si Pandurii! A fost suspendat de Comisia de Disciplina!
SPORT

Antrenorul lui FC Botoșani, Leo Grozavu, a primit o suspendare de două etape din partea comisiei de disciplină a FRF, după ce i-a aplicat o corecție fizică lui Cătălin Golofca, în timpul meciului Astra - FC Botoșani (3-0). 

Grozavu rateaza meciurile cu Chiajna si Pandurii! A fost suspendat de Comisia de Disciplina!

"Probabil s-a judecat abia acum fiindcă trebuia să se ia o decizie, după cât tam-tam s-a făcut. Nu am ce să comentez, accept decizia. La FC Botoșani e pace, mergem înainte și sper să obținem împreună cât mai multe victorii, pânp la finalul campionatului", a comentat decizia Leo Grozavu, în exclusivitate pentru GSP.RO.

După ce Comisia i-a audiat pe cei doi și a ajuns la concluzia că aceștia s-au împăcat și că între ei nu există un conflict, a fost luată decizia unei pedepse minime pentru Grozavu. La următoarele două partide ale botoșănenilor, pe teren propriu cu Chiajna și în deplasare cu Pandurii, va sta secundul Alin Bordeanu. chiar dacă va urmări partidele din tribune, Grozavu va putea participa la ședințele tehnice de dinaintea meciurilor. In plus, antrenorul va trebui sa plateasca si suma de 7.500 de lei.

"Ne bucurăm că totul s-a terminat cu o suspendare de doar două etape. Sinceri să fim, ne așteptam la asta, mai ales după ce au vorbit și cu Golofca și cu Leo Grozavu și și-au dat seama că nu se pune problema unui conflict între ei", a spus președintele lui FC Botoșani, Cornel Șfaițer.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Protestul REZIST, de la Botoșani, atent supravegheat de jandarmi

astăzi, 13:22
11

Libertatea de întrunire este un drept prevăzut de Constituția Românei, iar jandarmii vor asigura protecția persoanelor pașnice, intervenind punctual doar în cazul apariției unor...

Remiză pentru FC Botoşani în al treilea amical al iernii

astăzi, 12:32
45

Elevii lui Costel Enache au obţinut un 2-2, după ce au deschis scorul şi apoi s-au văzut conduşi. Mircea Axente a marcat în minutul 21, însă Trijic a egalat în minutul 32....

Directorul de imagine al Uniunii Scriitorilor, despre incidentul de la Premiile Eminescu: "N-aș face niciodată așa ceva: să profit de buna credință a unei gazde pentru a face un scandal autopromoțional în casa gazdei"

astăzi, 12:30
203

Daniel Cristea-Enache, directorul de imagine al Uniunii Scriitorilor din România, a acceptat, într-o postare publică pe Facebook, faptul că poemul citit de Medeea Iancu pe scena Gal...