Grozavu rateaza meciurile cu Chiajna si Pandurii! A fost suspendat de Comisia de Disciplina!
SPORT

Antrenorul lui FC Botoșani, Leo Grozavu, a primit o suspendare de două etape din partea comisiei de disciplină a FRF, după ce i-a aplicat o corecție fizică lui Cătălin Golofca, în timpul meciului Astra - FC Botoșani (3-0). 

Grozavu rateaza meciurile cu Chiajna si Pandurii! A fost suspendat de Comisia de Disciplina!

"Probabil s-a judecat abia acum fiindcă trebuia să se ia o decizie, după cât tam-tam s-a făcut. Nu am ce să comentez, accept decizia. La FC Botoșani e pace, mergem înainte și sper să obținem împreună cât mai multe victorii, pânp la finalul campionatului", a comentat decizia Leo Grozavu, în exclusivitate pentru GSP.RO.

După ce Comisia i-a audiat pe cei doi și a ajuns la concluzia că aceștia s-au împăcat și că între ei nu există un conflict, a fost luată decizia unei pedepse minime pentru Grozavu. La următoarele două partide ale botoșănenilor, pe teren propriu cu Chiajna și în deplasare cu Pandurii, va sta secundul Alin Bordeanu. chiar dacă va urmări partidele din tribune, Grozavu va putea participa la ședințele tehnice de dinaintea meciurilor. In plus, antrenorul va trebui sa plateasca si suma de 7.500 de lei.

"Ne bucurăm că totul s-a terminat cu o suspendare de doar două etape. Sinceri să fim, ne așteptam la asta, mai ales după ce au vorbit și cu Golofca și cu Leo Grozavu și și-au dat seama că nu se pune problema unui conflict între ei", a spus președintele lui FC Botoșani, Cornel Șfaițer.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Spune Aaaaa! gândește-te la gura ta, gândește-te la sănătatea ta!

astăzi, 21:45
55

Greu de crezut, dar în România există un capitol al sistemului sanitar care nu a beneficiat niciodată de fonduri guvernamentale, asta deși există state europene pentru care acest secto...

Chinul lui Andrei, băiatul cu sindrom Down care a înotat la Paris. "Pentru antrenamente mergem la Suceava, la bazin", spune tatăl copilului!

astăzi, 20:55
362

Cazul lui Andrei, copilul cu sindrom Down, a ajuns în atenția țării întregi, atunci când părinții săi au reclamat că fiul lor este discriminat într-o unitate școla...

Vremea rece menține numărul mare de infecții respiratorii: Peste 2300 de cazuri înregistrate la Botoșani în ultima săptămână!

astăzi, 20:30
89

În continuare, la Botoșani numărul cazurilor de afecțiuni respiratorii este în creștere, numai în ultima săptămână Direcția de Sănătate Publică monitorizând pe...