Grozavu dă cărțile pe față! MOTIVUL pentru care a plecat Marius Croitoru: "De asta a plecat, pentru că....." - VIDEO

Grozavu dă cărțile pe față! MOTIVUL pentru care a plecat Marius Croitoru: "De asta a plecat, pentru că....." - VIDEO
Revenit pentru a treia oara la Botosani, antrenorul Leo Grozavu a tinut sa faca unele precizari legate de plecarea lui Marius Croitoru, dupa ce a fost acuzat de fani ca el ar fi fost principalul vinovat pentru plecarea capitanului la ACS Poli Timisoara.

Grozavu spune ca Marius Croitoru a plecat pentru ca a primit o oferta financiara foarte buna, iar daca ar fi fost intr-un conflict cu el ar fi plecat in vara.

"S-a creat falsa impresie ca Marius Croitoru a plecat din cauza lui Leo Grozavu. Marius Croitoru a ales sa plece de la FC Botosani, nu din cauza lui Leo Grozavu. Asta a fost doar un motiv. El nu a plecat din cauza mea. Nu vreau sa se creeze falsa impresie ca eu am intrat intr-un conflict cu un jucator. Putem avea mici divergente intr-un anumit moment. In orice societate nu exista ca unul doar dicteaza si celalalt executa, mai sunt si diferente de opinie. El a ales un alt contract, a ales sa-i fie mai bine si nu a plecat din cauza mea. Nu avea niciun motiv sa plece din cauza mea, pentru ca daca era asa pleca cu un an inainte. Nu pleca intr-un moment in care el juca meci de meci si era capitanul echipei. Daca voia sa plece, pleca in vara. A plecat pentru ca a avut o oferta avantajoasa din punct de vedere financiar. Eu nu am nimic cu omul Marius Croitoru. Si acum ma vad cu el si ma salut.", a spus Leo Grozavu.
 

 

Spune-ne opinia ta