Grozavu atentioneaza conducerea: "E greu sa ne deplasam pe distante atat de lungi cu autocarul"

Grozavu atentioneaza conducerea: "E greu sa ne deplasam pe distante atat de lungi cu autocarul"
Inaintea startului primului meci oficial al FC Botosani in campionat, antrenorul Leo Grozavu ii atentioneaza pe cei din conducere ca daca vor rezultate trebuie ca jucatorii sa ajunga la meciuri cu avionul si nu cu autocarul, in special in orasele aflate la mare distanta, cum ar fi Timisoara, Cluj sau Bucuresti.

"Nu trebuie sa cer eu sa mergem cu avionul, dar este clar daca daca vrem sa ne prezentam in conditiile optime de campionat, ca e la Craiova, ca e la Targu Jiu sau Timisoara, pentru ca e greu sa ne deplasam pe distante atat de lungi cu autocarul si sa fim si in cea mai buna forma la meciuri.", a spus Leo Grozavu.

FC Botosani va juca duminica, incepand cu ora 18:30, in deplasare cu CSU Craiova.

"Nu am apucat sa ma gandesc foarte mult la campionat, fiind foarte preocupat de returul din Georgia. Avem un program dificil, cu deplasari foarte lungi. Intalnim echipe puternice. Schimbare sistemului competitional a facut ca ficare meci sa fie foarte important. Va fi o densitate mare de jocuri pana in pauza de iarna si normal ca trebuie sa fim concentrati.", a mai spus Grozavu.

 

Spune-ne opinia ta