Grozavu a urmarit meciul de la tribuna oficiala si a dat indicatii prin telefon: "Nu a rezistat"
SPORT

Leo Grozavu a fost suspendat doua etape de Comisia de Disciplina a Federatiei Romane de Fotbal, dupa conflictul cu Catalin Golofca, de la meciul cu Astra.

Grozavu a urmarit meciul de la tribuna oficiala si a dat indicatii prin telefon: "Nu a rezistat"

Tehnicianul botosanenilor a urmarit meciul cu Concordia Chiajna, scor 1-1, dintr-o loja a tribunei oficiale, acolo unde a stat singur, iar din cand in cand a fost vizitat de Cornel Sfaiter. Leo Grozavu a fost surprins de camerele televiziunilor atunci cand vorbea la telefon cu Toni Helesteanu, dand indicatii antrenorilor secunzi.

Cornel Sfaiter, presedintele FC Botosani, spune ca echipa a suferit mult fara Leo Grozavu, iar acesta s-a stapanit cu greu in tribuna.

"Eu consider ca ne-a lipsit Leo Grozavu in aceasta seara, dar si in meciul cu Timisoara. Il stiu foarte bine. Chiar a iesit si in tribuna, nu a rezistat in cabina. Sper ca la meciul de la Targu Jiu sa nu se simta lipsa lui Leo Grozavu. A trait meciul cu tensiune, foarte agitat. Isi doreste mult de la toti jucatorii, la fel si noi. Publicul din acea parte il trimitea pe banca", a spus Cornel Sfaiter. 

 

Spune-ne opinia ta