Grecii lanseaza un atac violent la adresa Romaniei: "O tara saracita de capete seci!"

Grecii lanseaza un atac violent la adresa Romaniei: "O tara saracita de capete seci!"
 Duelul dintre Romania si Grecia, din barajul pentru calificarea la Cupa Mondiala de fotbal pe care Brazilia o va organiza anul urmator, incepe sa devina deja extrem de tensionat.

Jurnalistii eleni de la publicatia Contra au realizat portretul nationalei fotbalului romanesc si au scos in evidenta conflictul pe care selectionerul Victor Piturca il are cu Adrian Mutu.

In opinia grecilor, Romania sufera din plin dintr-un conflict al orgoliilor unor "capete seci".

"Un antrenor condamnat, un star si o tara saracita de capete seci" - aceasta este descrierea facuta nationalei Romaniei in presa elena.

"Antrenorul Victor Piturca a fost condamnat la un an de inchisoare cu suspendare, in timp ce Gigi Becali, adevaratul instigator al fotbalului din acea tara, se afla dupa gratii. Campionatul este `cel mai slab din istorie`, starul echipei, Adrian Mutu, este la cutite cu selectionerul, iar talentele lipsesc. Chiar si asa, Romania este pe merit la baraj si cauta biletele pentru Cupa Mondiala, chiar daca nu se mai lauda cu performantele din vremea lui Gica Hagi", apreciaza jurnalistii eleni.

Apoi, grecii au trecut in revista cele mai importante conflicte din fotbalul romanesc, de la cazul Valiza, care a adus condamnarea lui Piturca, pana la disputa dintre selectioner si Adrian Mutu.

Echipa nationala a Romaniei va intalni Grecia in barajul pentru calificarea la Cupa Mondiala din 2014.

Prima mansa va avea loc la Atena, pe 15 noiembrie, in timp ce returul este programat patru zile mai tarziu, pe National Arena.

sursa: ziare.com

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Proiect de lege: Minorii de 17 ani, cu permis, ar putea conduce alături de un însoțitor cu experiență!

Miercuri, 24 Aprilie 2024
78

Comisiile juridică și pentru apărare din Senat au aprobat un proiect de lege care permite minorilor de 17 ani, cu permis categoriile B și BE, să conducă cu un însoțitor cu experiență de...

Polițiștii dintr-o localitate din Botoșani au discutat cu elevii pe tema siguranței online! (Foto)

Miercuri, 24 Aprilie 2024
88

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Flămânzi alături i-au vizitat pe copiii din cadrul Școlii Gimnaziale ”Ion Bojoi” din localitate. Prin intermediul activităților educa...

Elevi ai unui liceu tehnologic din județ au învățat, alături de alți colegi din țară, cum să combată șomajul

Miercuri, 24 Aprilie 2024
119

106 elevi de la 13 licee din 11 localități au lucrat în echipe, în cadrul workshop-ului virtual JA Social Innovation Camp, organizat de Junior Achievement (JA) România ca parte a p...