Golofca, Vaşvari şi Fulop îi dau frisoane lui Claudiu Niculescu şi trupei sale! FC Botoşani - FC Voluntari 3-0 FOTO
LIVE-TEXT

Cătălin Golofca este din nou erou la Botoşani, după ce a scris primul gol în meciul în care FC Botoşani întâlneşte FC Voluntari în cadrul etapei a IV-a din Play-Out-ul Ligii 1. I-a urmat apoi căpitanul Gabi Vaşvari, care, potrivit obiceiului său, nu a ratat penalty-ul pe care i l-a oferit Roman. Fulop vine din urmă şi, fără milă, îl execută pe portarul ilfovean.

Golofca, Vaşvari şi Fulop îi dau frisoane lui Claudiu Niculescu şi trupei sale! FC Botoşani - FC Voluntari 3-0 FOTO

   Foto: Ştiri.Botoşani.Ro

Victorie categorică pentru FC Botoşani care învinge astăzi FC Voluntari cu un nesperat 3-0, după reuşitele lui Cătălin Golofca, Gabriel Vaşvari şi Lorand Fulop. Echipa se află acum pe locul II în clasamentul Play-Out-ului Ligii I. Urmează însă deplasarea la Iaşi, acolo unde se încinge lupta cu CSMS pentru supremaţia în zona Moldovei.

CUM A FOST:

Încet, încet, numărul suporterilor prezenţi la stadion în această după-amiază a tot sporit, după ce aceştia şi-au terminat programul de serviciu. S-a remarcat însă prezenţa pe stadion a 47 de deţinuţi care beneficiază astfel de o recompensă pentru bună purtare.

În sectorul destinat suporterilor echipei- oaspete şi-au găsit loc cîţiva jandarmi, fanii FC Voluntari, la fel ca fanii multor alte echipe negăsind posibilitatea de a face deplasarea la Botoşani alături de favoriţii lor. Interesant este că nici tinereii din Ultras Nord Bt nu şi-au făcut apariţia la meci. cel puţin deocamdată.

Înainte de debutul meciului, la mijlocul terenului a fost întins un banner pe care scrie "Respect şi onoare/ Fair-play", având în centrul sigla FC Botoşani.

După victoria obţinută săptămâna trecută cu ASA Târgu Mureş, elevii lui Leo Grozavu par decişi să tranşeze meciul în favoarea lor, deoarece perspectiva retrogadării se cam arată la orizont, deşi au în cont 20 de puncte. FC Voluntari e pe următoarea poziţie, a patra, cu 17 puncte.

Pentru victorie, Leo Grozavu titularizează în acest meci următorul 11: Alberto Cobrea, Bogdan Unguruşan, Stelian Cucu, Andrei Burcă, Nicolae Muşat, Gabriel Vaşvari (cpt.), Mihai Bordeianu, Olimpiu Moruţan, Cătălin Golofca, Mihai Roman şi Benjamin Kuku. Pe banca de rezerve se vor afla Raul Avram, Robert Elek, Laurenţiu Buş, Răzvan Tincu, Lorand Fulop, Sergiu Popovici şi Endrick Dos Santos.

Aflat la primul meci pe banca Voluntarilor, Claudiu Niculescu ripostează cu titularizarea a doi foşti jucători botoşăneni, aflaţi acum în barca ilfovenilor. Astfel, în primul 11 îi regăsim pe George Gavrilaş, Venelin Filipov, Ionuţ Balaur, Spahija Hrvoje, Florin Acsinte, Laurenţiu Marinescu, Daniel Novac (cpt.), Mihai Căpăţână, Doru Popadiuc, Mihai Voduţ şi Petre Ivanovici. Rezerve vor fi Dragoş Balauru, Vasile Maftei, Lucian Cazan, Sorin Tăbăcariu, Andrei Ionescu, Gabriel Deac şi Adrian Bălan.

Meciul va fi arbitrat de Marius Avram, puţin simpatic suporterilor botoşăneni, asistat de Iulian Radu şi Stelian Slabu.

Meciul a început, antrenorii ambelor echipe- Leo Grozavu şi Claudiu Niculescu-, se află la marginea terenului dând indicaţii jucătorilor, Între timp, la stadion au ajuns şi membrii trupei "Ultras Nord Bt" care încearcă, în măsura capabilităţilor, să îşi încurajeze fotbaliştii.

"Care pe care"- aşa funcţionează jocul în teren, acolo unde jucătorii ambelor echipe încearcă să spargă bariera apărării părţii adverse şi să înscrie primul gol al meciului. Deocamdată scorul este 0-0.

Suporterii botoşăneni nu par foarte încântaţi de prestaţia echipei, ca atare nu se sfiesc să-i admonesteze: "Deşteptareaaaaa, nu vedeţi că nici ei nu-s mai buni ca voi".

GOOOOOOOOOOOL FC BOTOŞANI! În minutul 25, Cătălin Golofca sparge poarta lui Gavrilaş şi înscrie al şaselea său gol pentru FC Botoşani!
Cum toată lumea aştepta ca Leo Grozavu să-şi felicite jucătorul care în urmă cu trei săptămâni îl ameninţa cu judecata, din cauza incidentului de la Giurgiu, strategia din meciul anterior, atunci cânf acelaşi Golofca marca primul gol împotriva ASA Târgu Mureş, antrenorul a aşteptat ca tot stafful şi colegii să-l îmbrăţişeze pe fotbalist şi abia apoi l-a îmbrăţişat.

Ungurușan este primul fotbalist care este sancționat cu cartonaș galben după un fault.

Vremea bună i-a scos din case pe mai mulţi suporteri ai FC Botoşani decât s-ar fi aşteptat cineva în condiţiile în care meciul a fost programat după-amiază. Cu aproape două mii de suporteri în tribune, fotbaliştii lui Leo Grozavu nu au niciun motiv să trateze meciul cu superficialitate, mai ales că recent au recunoscut faptul că publicul botoşănean este pasionat, dar pretenţios.

Marius Avram umblă la buzunarul cu cartonaşe galbene cu mare dărnicie, într-un singur minut sancţionând astfel doi jucători: pe Balaur, după un fault la Kuku şi chiar pe Kuku.

Pauză pe meci pe Municipal! Fotbaliştii FC Botoşani intră la vestiare cu avantaj pe tabelă, după ce echipa conduce FC Voluntari cu 1-0.

La pauză numărul suporterilor a mai crescut, aceştia continuând să îşi ocupe locurile. Claudiu Niculescu este ţinta măscărilor strigate e suporterii FC Botoşani, însă antrenorul ilfovenilor pare că nu le aude.

Marinescu îl loveşte cu cotul în plină figură pe căpitanul botoşănenilor, Gabi Vaşvari, însă arbitrii nu văd, astfel că faza nu a fost sancţionată, deşi suporteri cereau acest lucru.

Schimbare la FC Botoşani: Lory Fulop revine în teren după mult timp în care a încălzit banca de rezerve şi îl înlocuieşte pe Olimpiu Moruţan. Niculescu efectuează prima schimbare în echipa sa, Deac înlocuindu-l pe Petrică Ivanovici.

"Vă uitaţi unul la altul şi nu jucaţi niciunul", strigă suporterii către jucătorii FC Botoşani, după ce euforia datorată succesului lui Golofca s-a cam risipit.Scorul rămâne 1-0 pentru elevii lui Grozavu, dar fanii sancţionează derapajele acestora.

Cartonaş roşu pentru Deac, abia intrat în joc, după un fault urât la Bordeianu.

GOOOOOOOOOOOOL VAŞVARI! În minutul 71, Gabi Vaşvari bate un penalty obţinut de Roman şi majorează scorul la 2-0! În întreaga sa carieră, căpitanul botoşănenilor a ratat un singur penalty.

Schimbare la FC Voluntari: Voduţ este înlocuit de Bălan, iar Popadiuc, accidentat după ce a nimerit între doi jucători botoşăneni şi recuperat de echipa medicală, se cere înapoi în joc.

Încă o schimbare în componenţa celor două echipe, Kuku este înlocuit de Elek, în timp ce Marinescu- de Tăbăcariu.
 
MĂCEL BOTOŞĂNEAN! LORY FULOP ÎNSCRIE ÎN POARTA LUI GAVRILAŞ! Scorul este acum 3-0!


Leo Grozavu face ultima schimbare, introducându-l în joc pe Buş în locul lui Golofca. La ieşirea autorului primului gol, suporterii îi cer antrenorului să-şi pupe iar elevul îndărătnic.

Final de meci pe Municipal: FC Botoşani îşi bagă în buzunar cele trei puncte obţinute în urma victoriei împotriva FC Voluntari şi a unui antrenor care, abia sosit pe banca tehnică a ilfovenilor, simte gustul amar al înfrângerii.































 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

Vineri, 19 Aprilie 2024
1151

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

Vineri, 19 Aprilie 2024
319

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

Vineri, 19 Aprilie 2024
290

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...