Golgheterul echipei FC Botosani, in pericol sa rateze ultimele doua meciuri din acest an!

Golgheterul echipei FC Botosani, in pericol sa rateze ultimele doua meciuri din acest an!

   Ionut Tabultoc

FC Botosani s-a impus, sambata seara, pe terenul celor de la Pandurii Targu Jiu, castigand astfel primele trei puncte din deplasare, insa a pierdut cel mai in forma jucator. 

Golgheterul echipei pregatite de Cristi Pustai, Attila Hadnagy, s-a accidentat in minutul 41 al partidei de la Drobeta Turnu-Severin si risca sa rateze ambele meciuri din acest an, cele cu CFR Cluj si Concordia Chiajna. 

"Eu sper sa fie doar o intindere. Astazi am facut o ecografie, insa nu au reusit sa vada ce am si trebuie sa fac un RMN. Sper sa nu fie ruptura. Nu stiu daca voi fi apt pentru meciul cu CFR Cluj. Sper sa pot juca macar in cel cu Chiajna. Daca nu ma doare intru si cu CFR Cluj, dar trebuie sa fac o pauza acum. Vom vedea ce iese la RMN", ne-a spus Attila Hadnagy, cel care este in mare forma dupa plecarea de la echipa a lui Leo Grozavu.

Atti-GOL a ajuns la 5 goluri marcate pentru FC Botosani si a contribuit si la golul marcat de Sergiu Popovici impotriva Pandurilor.

Si Popovici a iesit accidentat de pe teren, insa accidentarea acestuia nu este grava si va fi apt pentru meciul de duminica seara, cu CFR Cluj.

 

Spune-ne opinia ta