Gol superb marcat de Morutan pentru Romania U19! Victorie in fata Greciei - VIDEO
SPORT

Selecționata U19 a Romaniei a debutat cu dreptul în campania de calificare pentru CM din 2018, impunându-se în fața Greciei, scor 2-1.

Gol superb marcat de Morutan pentru Romania U19! Victorie in fata Greciei - VIDEO

Grecii au început mai bine partida și au deschis scorul prin Douvikas, în minutul 23. Românii au început să joace mai bine și au egalat în minutul 39, grație golului "perlei" lui FC Botoșani, Olimpiu Moruțan.

"Tricolorii" mici au făcut o repriză secundă deosebită și au reușit să marcheze golul victoriei în minutul 65, prin Sîntean.

În cealaltă partidă a grupei, Rusia a învins cu 6-0 selecționata similară a Gibraltarului. Pentru România urmează partida cu Rusia, care este programată sâmbătă, 11 noiembrie, începând cu ora locală 13:00, pe stadionul Pankritio din Heraklion.

(Vezi golul lui Morutan la minutul 44 din video de mai jos)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Dinamo 2-1! Meci nebun pe Stadionul Municipal

Marţi, 23 Aprilie 2024
567

Dinamo a primit un penalty, după o fază la care Țigănașu și-a spart capul. Mai apoi, Abdllah a ratat penalty-ul. Bogdan Andone a protestat vehement, și a fost eliminat.Ulterior, Dinamo a ma...

Proiect USR înaintat Senatului: Absolvenții de liceu care au promovat bacalaureatul ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe!

Marţi, 23 Aprilie 2024
79

Absolvenții de liceu care au promovat examenul național de Bacalaureat ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe, potrivit unui proiect depus la Senatul României de către U...

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

Marţi, 23 Aprilie 2024
103

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...