Gloria răpusă de săgeata machidonilor

Gloria răpusă de săgeata machidonilor
Obosită şi cu nişte jucători care păreau mai degrabă rătăciţi pe dreptunghiul verde. Aşa arată Gloria lui Anton sâmbătă când a susţinut un ultim test de verificare înainte de startul campionatului.

Buzoienii au avut ca adversară pe nou-promovata în liga secundă, Săgeata Stejaru, aceasta reuşind să câştige cu scorul de 2-1. La oaspeţi au evoluat şi foştii jucători ai Glorie Buzău, Cosmin Gheorghiţă şi Alin Paleacu. Golul echipei din Crâng a fost marcat de Boghiţoiu care a transformat un penalty.

 

Prestaţia formaţiei gazdă l-a dezamăgit şi pe directorul sportiv Dan Tulpan. Acesta a fost tranşant afirmând că elevii lui Anton sunt mult în urmă cu pregătirea iar unii dintre ei au o valoare modestă şi se vede clar lipsa de omogenitate a lotului. Oficialul clubului din Crâng a mai precizat că jocul a fost unul mediocru între două echipe adunate peste noapte.



Antrenorii Gloriei au început meciul cu următorul unsprezece: Leu – Mândrean, Marin, Vătafu, Lorincz, Lazăr, Lircă, Chimir, Toma, Radu, Nica.


Pe parcurs au mai intrat: Dias, Popa, Călin, Boghiţoiu, Priescu, Nicodin, Tudor.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O femeie de 97 de ani a ieșit singură din casa cuprinsă de flăcări! (Foto)

astăzi, 10:14

O femeie în vârstă de 97 de ani, din localitatea Pădureni, a rămas fără casă în urma unui incendiu generat, cel mai probabil, de jarul căzut din sobă pe materiale combustibil...

Zi neagră pentru drumari: o femeie de 45 de ani a murit, un bărbat este în stare gravă. Apel către participanții la trafic!

astăzi, 09:41
363

În timp ce efectua lucrări de întreținere curentă, o echipă de drumari a fost implicată într-un accident rutier.Cu toate că lucrările efectuate erau semnalizate corespunz...

Botoșănean judecat după ce și-a bătut cu cruzime soția!

astăzi, 09:33
49

Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani a dispus trimiterea în judecată în stare de libertate a lui P.D., în vârstă de 67 de ani, din orașul Flămânzi, jude...