Gino Iorgulescu, socat de cele gasite la LPF: "Nu e normal asa ceva!"

Gino Iorgulescu, socat de cele gasite la LPF: "Nu e normal asa ceva!"
Gino Iorgulescu, noul presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a inceput activitatea la parametrii maximi si s-a declarat socat de o descoperire pe care a facut-o dupa ce a preluat mandatul de la Dumitru Dragomir.

Ajuns la LPF, Gino Iorgulescu a sesizat ca nu poate elibera din functii fostii angajati pe cale amiabila, deoarece durata contractelor era nedeterminata! Astfel, Iorgulescu se vede nevoit sa conduca Liga cu oamenii lui Dragomir.

"Am gasit contracte nedeterminate la toata lumea, care nu sunt normale! Nu poti sa fii angajat pe viata. Probabil ca siguranta domnului Dragomir ca va fi presedinte pe viata l-a determinat sa ia aceasta decizie", a spus Gino Iorgulescu pentru Digi Sport.

De altfel, Iorgulescu a avut probleme si in momentul in care a incercat sa rezilieze contractul lui Dragomir, care avea, de asemenea, o durata nedeterminata desi mandatul expira in aceasta iarna.

"Nu putem sa stam doi pe un scaun. Impreuna cu juristii, gaseam o solutie sa reziliem contractul pe cale amiabila. Dupa ce i s-au aprobat 10 salarii compensatorii, era normal sa nu mai ramana!", a adaugat Iorgulescu.

Dumitru Dragomir a pierdut alegerile de la Liga Profesionista de Fotbal cu scorul 7-11.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Percheziții ale Parchetului European la funcționari publici și la Agenția de Muncă Botoșani. Fraudă de 160.000 de euro!

astăzi, 12:57
158

Percheziţii ale Parchetului European la Botoşani au avut loc inclusiv la domiciliile unor funcţionari publici şi la sediul ANOFM, în cadrul unei anchete privind o fraudă de 160.000 de euro....

Expoziția de grafică ”Biserici şi mănăstiri din Moldova medievală” va fi vernisată la Memorialul Ipotești!

astăzi, 12:28
27

Memorialul Ipotești – Centrul Național de Studii Mihai Eminescu, instituție din subordinea Consiliului Județean Botoșani, vă invită luni, 22 aprilie 2024, ora 12:00, la vernisajul expozi...

A plătit 2.000 de lei după ce a refuzat să achite taxa pentru toaletă într-o autogară din Botoșani!

astăzi, 11:46
177

Deoarece apelantul reclama producerea unei stări conflictuale, operatorul 112 a direcționat un echipaj de jandarmerie în vederea aplanării acesteia și luării măsurilor legale.Jandarmii...