Gino Iorgulescu anunţă probleme în Liga 1: "Poate nu se strîng nici 12 echipe"

Gino Iorgulescu anunţă probleme în Liga 1: "Poate nu se strîng nici 12 echipe"

 Gino Iorgulescu (stanga)  Ionut Tabultoc

În acest sezon, multe echipe au acuzat probleme financiare, iar Gino Iorgulescu se teme că aceste probleme vor face ca numărul echipelor din Liga 1 să scadă.

"Poate nu reuşim să stîngem nici 12 echipe în sezonul următor. Sînt foarte multe probleme financiare. Cred că sezonul 2014-2015, cu 14 echipe şi sistem play-off şi play-out va face bine fotbalului românesc. Sperăm ca de la anul să fie echipe mai competitive şi jucători mai buni. Banii se împart la mai puţine echipe şi astfel sperăm să reziste cluburile", a declarat Gino Iorgulescu pentru DolceSport.

La finalul acestui sezon, şase echipe vor retrograda şi vor promova două. Sezonul 2014-2015 se va disputa după sistemul play-off şi play-out, cu primele şapte echipe luptîndu-se pentru titlu şi ultimele şapte se vor bate pentru salvarea de la retrogradare.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat rănit după ce roata căruței a trecut peste el!

astăzi, 19:16
492

Un bărbat în vârstă de 72 de ani, din localitatea Corni, a fost transportat, vineri seara, la Unitatea de Primire Urgențe după ce a ajuns sub roțile căruței pe care o conducea.B...

Administratia Bazinală de Apă Siret, despre alimentarea cu apă a municipiului Botoșani: "Operatorul de apă SC Nova Apa Serv Botoșani a fost informat asupra începerii manevrelor!"

astăzi, 15:51
792

Față de disfuncționalitățile apărute în alimentarea cu apă a municipiului Botoșani, precum și a altor localități din județ, în vederea informării corecte și complete a popula...

Primarul Cătălin Flutur, despre întreruperea apei: "Îmi doresc să vină cineva în faţa botoşănenilor şi să îşi asume disconfortul creat"

astăzi, 14:07
1083

Începând de ieri dimineaţă, telefoanele Primăriei municipiului Botoşani au sunat mult mai mult decât de obicei. Botoşănenii, pe bună dreptate, au reclamat faptul că au rămas...