Gigi Becali ar putea iesi, marti, din ÎNCHISOARE!

Gigi Becali ar putea iesi, marti, din ÎNCHISOARE!
Maine, 8 aprilie, Gigi Becali are mari şanse să iasă din închisoare! Patronul Stelei este foarte fericit după ce s-au lămurit şi ultimele probleme pentru a începe munca în regim deschis, scrie fanatik.ro.

Marţi dimineaţă, Gigi Becali ar trebui să se prezinte la Academia lui Gică Hagi de la Ovidiu, judeţul Constanţa, pentru a se apuca de munca de birou pe care a solicitat-o!

Pe 8 aprilie, dacă nu i se mai face vreo răutate sau dacă nu mai apare vreo piedică birocratică, Gigi va putea părăsi închisoarea! El speră să fie marţi, trei ceasuri bune, şi nu marţi, trei ceasuri rele. Dacă nu se va întîmpla săptămîna asta, atunci sigur va fi săptămîna viitoare. E o chestiune de zile pînă cînd Gigi va ieşi la muncă la Hagi. Închisoarea vrea să ţină secret acest lucru pentru că, vă daţi seama, ce circ va fi, toate televiziunile şi toţi ziariştii vor fi pe urmele lui Gigi Becali, a aflat FANATIK.RO.

Cerere acceptată de patru luni

Spre sfîrşitul anului trecut, pe 5 decembrie mai exact, Becali obţinea prima sa victorie importantă în lupta cu justiţia din România. Regimul semideschis în care era încarcerat a fost transformat într-unul deschis. FANATIK.RO a discutat cu avocatul Cristian Sârbu pentru a lămuri ce se va schimba în viaţa lui Becali de mîine, de cînd ar urma să se prezinte la Academia lui Gică Hagi pentru a începe munca în noile condiţii oferite de lege.

Liber la telefon, blocat la TV

Lucru cunoscut deja, una dintre pasiunile lui Gigi Becali este vorbitul la telefon. Închisoarea însă i-a schimbat afaceristului obiceiurile, mai ales că acum nu are dreptul decît la 20 de minute alocate. O dată cu prezentarea la locul de muncă, lucrurile se schimbă.

Avocatul Cristian Sârbu explică pentru FANATIK.RO: În lege nu scrie că nu ai voie să vorbeşti la telefon, ci că nu ai dreptul să deţii un asemenea aparat. Deci, practic, poţi vorbi la telefonul altcuiva, dezvăluie apărătorul. Acesta precizează însă că patronul Stelei nu-şi va putea relua şi apariţiile televizate. Sub nici o formă nu poate să apară la televizor sau în ziare cu vreo declaraţie. Doar dacă va face o cerere specială în acest sens care să îi fie aprobată, explică Sârbu.

Citeste mai mult pe fanatik.ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Votează destinația anului 2024, Cornișa face parte dintre atracțiile supuse votului. „Să ne mândrim că suntem finaliști!”

astăzi, 09:43
36

Cornișa Aqua Park&Sports a intrat într-o competiție ce are drept scop promovarea turismului. „Votează destinația anului” este una dintre cele mai importante competiții desti...

Tot mai mulți români din Italia se întorc acasă: „S-a scumpit totul, plătim și aerul pe care îl respirăm”

astăzi, 09:27
74

Tendința este reflectată și de datele recente care indică o scădere semnificativă a sumelor de bani trimise în țară de către românii stabiliți în Italia, conform statistici...

Invitație pentru iubitorii de artă: Expoziția „Salon de primăvară – Liviu Șoptelea și prietenii”

astăzi, 08:32
35

Evenimentul este organizat de Societatea Culturală ”Expo-Art” Botoșani și reunește pe simeze lucrări de pictură și tehnică mixtă, creații ale unor artiști botoșăneni din diver...