Gigi Becali a mai pus ochii pe un jucător de la FC Botoșani!

"Cumpăr 200-300 de jucători sau încontinuu până găsesc un jucător care-mi place mie pe un post. Până nu fac o echipă ca lumea, nu mă las!"

Gigi Becali a mai pus ochii pe un jucător de la FC Botoșani!

Gigi Becali a anunţat că va face câte transferuri consideră necesare până va găsi formula ideală la FCSB, iar patronul roş-albaştrilor şi-a fixat deja prima ţintă pentru ianuarie, relatează digisport.ro.

Potrivit Gazetei, Becali a pus ochii pe Jonathan Rodriguez, mijlocaşul central argentinian al celor de la FC Botoşani. Sud-americanul de 28 de ani l-a impresionat pe finanţatorul vicecampioanei în meciul direct, în care a oferit două pase decisive şi i-a ajutat pe moldoveni să revină de la 0-2 pentru a obţine un punct.

 "Cumpăr 200-300 de jucători sau încontinuu până găsesc un jucător care-mi place mie pe un post. Îmi văd de treaba mea, de stilul meu. Până nu fac o echipă ca lumea, nu mă las. O să fie schimbați încontinuu jucătorii dacă nu vor da randament", a explicat Gigi Becali, la Digi Sport.

Declaraţiile patronului au venit în contextul în care directorul sportiv al clubului, Mihai Stoica, s-a plâns că FCSB cumpără prea mulţi jucători şi astfel echipa este lipsită de omogenitate.

"Problema e că Gigi Becali ia prea mulți jucători. Filozofia lui e clară: Vreau să iau până când găsesc ce trebuieȚ. Dar problema e că nu ai timp să evaluezi un jucător", a precizat Stoica.

Transferat de FC Botoşani în vara anului trecut, Jonathan Rodriguez a evoluat de 27 de ori în Liga 1 şi a marcat un singur gol. În stagiunea trecută a fost folosit în special ca număr 10, însă în noua stagiune, Costel Enache l-a pus pe o poziţie mai retrasă, iar prestaţiile sale au fost convingătoare.

FCSB are deja deja în lot doi jucători veniţi de la FC Botoşani. Este vorba despre Olimpiu Moruţan şi Mihai Roman. De asemenea, anul trecut, pentru o scurtă perioadă, Cătălin Golofca a jucat pentru roş-albaştri, înainte de a se întoarce în Moldova.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
615

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
463

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
3003

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...