Gigi Becali a mai pus ochii pe un jucător de la FC Botoșani!

"Cumpăr 200-300 de jucători sau încontinuu până găsesc un jucător care-mi place mie pe un post. Până nu fac o echipă ca lumea, nu mă las!"

Gigi Becali a mai pus ochii pe un jucător de la FC Botoșani!

Gigi Becali a anunţat că va face câte transferuri consideră necesare până va găsi formula ideală la FCSB, iar patronul roş-albaştrilor şi-a fixat deja prima ţintă pentru ianuarie, relatează digisport.ro.

Potrivit Gazetei, Becali a pus ochii pe Jonathan Rodriguez, mijlocaşul central argentinian al celor de la FC Botoşani. Sud-americanul de 28 de ani l-a impresionat pe finanţatorul vicecampioanei în meciul direct, în care a oferit două pase decisive şi i-a ajutat pe moldoveni să revină de la 0-2 pentru a obţine un punct.

 "Cumpăr 200-300 de jucători sau încontinuu până găsesc un jucător care-mi place mie pe un post. Îmi văd de treaba mea, de stilul meu. Până nu fac o echipă ca lumea, nu mă las. O să fie schimbați încontinuu jucătorii dacă nu vor da randament", a explicat Gigi Becali, la Digi Sport.

Declaraţiile patronului au venit în contextul în care directorul sportiv al clubului, Mihai Stoica, s-a plâns că FCSB cumpără prea mulţi jucători şi astfel echipa este lipsită de omogenitate.

"Problema e că Gigi Becali ia prea mulți jucători. Filozofia lui e clară: Vreau să iau până când găsesc ce trebuieȚ. Dar problema e că nu ai timp să evaluezi un jucător", a precizat Stoica.

Transferat de FC Botoşani în vara anului trecut, Jonathan Rodriguez a evoluat de 27 de ori în Liga 1 şi a marcat un singur gol. În stagiunea trecută a fost folosit în special ca număr 10, însă în noua stagiune, Costel Enache l-a pus pe o poziţie mai retrasă, iar prestaţiile sale au fost convingătoare.

FCSB are deja deja în lot doi jucători veniţi de la FC Botoşani. Este vorba despre Olimpiu Moruţan şi Mihai Roman. De asemenea, anul trecut, pentru o scurtă perioadă, Cătălin Golofca a jucat pentru roş-albaştri, înainte de a se întoarce în Moldova.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Italia, drama unei familii de români: Mihaela, o femeie din Botoșani, moare la câteva ore după ce dă naștere fetiței sale!

astăzi, 16:30
6714

Fără să se știe bolnavă de ceva anume, fără să fi suferit vreodată de vreo patologie, tânăra mamă a decedat în dimineața zilei de sâmbătă, 17 noiembrie, la spitalul din...

Ilan Laufer: "Sunt născut la Maternitatea Polizu din părinți români". Presa israeliană: Ilan Laufer s-a născut în Israel la Rishon Lezion și a emigrat în România

astăzi, 13:28
922

"Dragi români, mă numesc Ilan Laufer, din părinți români, născut la Maternitatea Polizu, nu departe de Guvernul României", a declarat Ilan Laufer în conferința d...

Toți polițiștii și militarii sunt vizați! De ce vor beneficia

Marţi, 20 Noiembrie 2018
1447

Este vorba despre un proiect de lege pentru modificarea Legii nr. 210/1999 privind concediul paternal. Conform proiectului, poliţiştii, militarii, soldaţii, gradaţii profesionişti şi funcţionar...