Gigi Becali a mai pus ochii pe un jucător de la FC Botoșani!

"Cumpăr 200-300 de jucători sau încontinuu până găsesc un jucător care-mi place mie pe un post. Până nu fac o echipă ca lumea, nu mă las!"

Gigi Becali a mai pus ochii pe un jucător de la FC Botoșani!

Gigi Becali a anunţat că va face câte transferuri consideră necesare până va găsi formula ideală la FCSB, iar patronul roş-albaştrilor şi-a fixat deja prima ţintă pentru ianuarie, relatează digisport.ro.

Potrivit Gazetei, Becali a pus ochii pe Jonathan Rodriguez, mijlocaşul central argentinian al celor de la FC Botoşani. Sud-americanul de 28 de ani l-a impresionat pe finanţatorul vicecampioanei în meciul direct, în care a oferit două pase decisive şi i-a ajutat pe moldoveni să revină de la 0-2 pentru a obţine un punct.

 "Cumpăr 200-300 de jucători sau încontinuu până găsesc un jucător care-mi place mie pe un post. Îmi văd de treaba mea, de stilul meu. Până nu fac o echipă ca lumea, nu mă las. O să fie schimbați încontinuu jucătorii dacă nu vor da randament", a explicat Gigi Becali, la Digi Sport.

Declaraţiile patronului au venit în contextul în care directorul sportiv al clubului, Mihai Stoica, s-a plâns că FCSB cumpără prea mulţi jucători şi astfel echipa este lipsită de omogenitate.

"Problema e că Gigi Becali ia prea mulți jucători. Filozofia lui e clară: Vreau să iau până când găsesc ce trebuieȚ. Dar problema e că nu ai timp să evaluezi un jucător", a precizat Stoica.

Transferat de FC Botoşani în vara anului trecut, Jonathan Rodriguez a evoluat de 27 de ori în Liga 1 şi a marcat un singur gol. În stagiunea trecută a fost folosit în special ca număr 10, însă în noua stagiune, Costel Enache l-a pus pe o poziţie mai retrasă, iar prestaţiile sale au fost convingătoare.

FCSB are deja deja în lot doi jucători veniţi de la FC Botoşani. Este vorba despre Olimpiu Moruţan şi Mihai Roman. De asemenea, anul trecut, pentru o scurtă perioadă, Cătălin Golofca a jucat pentru roş-albaştri, înainte de a se întoarce în Moldova.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cei 100.000 de posibili angajați pe care România nu îi vede!

Joi, 25 Aprilie 2019
398

Criza de pe piata fortei de munca determina tot mai multe companii, in special din retail, constructii sau turism, sa isi indrepte atentia spre atragerea de muncitori straini. Zilele trecute, de exemp...

Miei şi peşti pentru credincioşii din Chişcăreni şi Sat Nou, oferiţi de preotul paroh!

Joi, 25 Aprilie 2019
894

Credincioşii parohiilor "Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena" - Chişcăreni şi "Sfântul Apostol Andrei" - Sat Nou, judeţul Botoşani, au trăit &icir...

Scoaterea Informaticii de la BAC generează reacția dură a celor mai bune universități!

Miercuri, 24 Aprilie 2019
391

Scoaterea informaticii de la bacalaureat - așa cum prevede viziunea pe educație lansată de Ecaterina Andronescu - generează reacția dură a celor mai bune universități*. Profesorii de...