Gică Hagi, după succesul de la Botoşani: "Strategia noastră a fost una bună"

Gică Hagi, după succesul de la Botoşani: "Strategia noastră a fost una bună"

Formaţia FC Viitorul a învins, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 2-1 (0-0), echipa FC Botoşani, în etapa a XIII-a a Ligii I. La final, Gică Hagi a vorbit despre victoria obţinută.

”Victoria noastră a venit pentru că jucătorii mei au jucat defensiv mai bine decât cu Sepsi. Strategia noastră a fost una bună, am făcut presiune, am pus stăpânire pe centrul terenului şi nu le-am dat prea mult spaţiu să gândească. A venit apoi şi golul, un moment de inspiraţie al lui Drăguş şi al lui Voduţ. Pe Drăguş l-am schimbat pentru că era obosit. Iniţial am vrut să-l schimb pe Ianis.

Eu sunt bucuros că putem da jucători mulţi la echipele naţionale. Nu sunt implicat mai mult de-atât, e mai bine să nu vorbesc. E un an greu, avem de suferit. Noi întotdeauna am suferit, pentru că avem mulţi tineri, schimbăm loturi, echipe. Suferim în fiecare an. Trebuie să construim totul cu răbdare, dar ne păstrăm mentalitatea”, a declarat tehnicianul Viitorului la microfonul Telekom Sport.

Cu această victorie, Viitorul urcă momentan pe podium cu 22 de puncte, în timp ce FC Botoşani ocupă locul 8 cu 15 puncte. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

astăzi, 21:20
344

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

astăzi, 19:34
185

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

astăzi, 18:04
132

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...