GHINION! FC Botosani cu ocaziile, Astra cu punctele! 0-1 scor final! GALERIE FOTO
SPORT

GHINION! FC Botosani cu ocaziile, Astra cu punctele! 0-1 scor final! GALERIE FOTO
Astra a învins în deplasare pe FC Botoșani, scor 1-0, în etapa a 25-a din Liga 1, după un meci pe care moldovenii l-au dominat timp de 80 de minute.

Giurgiuvenii au rămas cu un om în minus în minutul 63. Seto l-a faultat pe Hadnagy și jucătorul Astrei a văzut al doilea cartonaș galben în două minute, fiind imediat eliminat. Japonezul a încasat primul cartonaş roşu în Liga 1, în meciul cu numărul 196!

După ce botoșănenii au ratat pe bandă rulantă, având și două bare a venit și singurul gol al partidei, care a fost marcat însă în cealaltă poartă. În minutul 81, Teixeira a primit o minge în centrul careului de la Alibec și l-a executat pe Pleșca.

Formația giurgiuveană este singura care a înscris în toate cele 25 de etape, 15 dintre reușite fiind izbutite în ultimul sfert din meci. Giurgiuvenii rămân lideri în Liga 1, cu 50 de puncte înainte cu o singură etapă de play-off rămasă. De partea cealaltă, FC Botoșani este a noua, cu 26 de puncte.

Antrenorul botoşănenilor, Cristi Pustai a trimis in teren urmatorul "11": Răzvan Pleşca, Radoslav Dimitrov, Michael Ngadeu Ngadjui (c), Andrei Miron, Sergiu Popovici, Istvan Fulop, Stelian Cucu, Gonzalo Cabrera, Mihai Bordeianu, Attila Hadnagy, Delvydas Matuleviciuc.

De partea cealaltă, Marius Şumudică i-a trimis in teren pe: George Gavrilaş, Takayuki Seto, Denis Alibec, Alecandru Dandea, Ricardo Alves, Damian Boudjemaa, Valerică Găman (căpitan), Fernando Boldrin, Filipe Teixeira, Miguel Barbosa şi Douglas de Amorim.





















 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Hermannstadt - FC Botoşani, astăzi de la ora 17:30

astăzi, 14:03
39

FC Hermannstadt şi FC Botoşani se întâlnesc astăzi în etapa a cincea a play-out-ului Superligii.Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Hermannstadt!Gazdele sunt lideri &i...

Contabila născută în Botoșani pasionată de fotbal, care luptă în competiția pentru ”1 milion”! (Foto)

astăzi, 14:02
141

Se numără printre cei 50 de concurenți de la „Insula de 1 milion” pentru că își dorește de mult timp să apară într-o emisiune televizată. Aceasta luptă pentru fiul ș...

Sancțiuni de 9.000 de lei pentru apelare nejustificată sau abuzivă la 112!

astăzi, 13:29
33

În ultimele 24 de ore, polițiștii botoșăneni au organizat 3 acțiuni punctuale, în cadrul planului BLOCADA, acționând în sistem integrat, împreună cu jandarmii și ...